Bvural41 1
Bvural41
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Turkmmo Crossfire Turnuvası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan erdemaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 53
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kesinlikle geliyorum.

Bu kuralda iyi olmuş açıkcası. :)

_LeqenDTR_ 3 hafta dolu dolu oyundayım katılıyorum :l03:

katılmak istiyorum eğlenceli olur diye düşünüyorum çok güzel bi etkinlik başlatmışsınız ya çok sevindim :D

Geliyorum

"Jupiluma" Sadece silah modunda mı olucak yoksa diğer modlardada olucak mı ?

Şahsen ben silah modunda pek oynamam bıcak modundada olursa benim gibiler için çok güzel olur.

Ve şunada açıklık getiriyim bu forumdan üyeler oynayacaksa bu turnuvada %100 eminim ki hile kullananlar olacaktır bunun için sorumlulara tavsiyem oyun bittikten sonra kaydetip en ince ayrıntısına kadar izlemeleri.

[TABLE="width: 475"]
[TR]
[TD="class: styleCharName, align: left"]FestivaL*C katılıyorum[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

H[x]Hawk41 gelebilirm

eF][0uND.* katılmak istiyorum.

Katılmak istiyorum

z2]Mad- geliyorum :D

Katılan arkadaşlardan ricam oyunu oynayan tüm arkadaşlarınızı turnuvaya davet edebilirsiniz, katılsınlar hiç bir şekilde çekinmesinler arkadaşlar. Biz elimizden geldiğince Türk oyuncuları turnuvaya davet ediyoruz, sizin de sadece arkadaşlarınıza bahsetmeniz benim için yeterli :) Bu yorumu yazmamın sebebi 9 gün kaldı ve 20 katılımcıya henüz ulaşamadık arkadaşlar, oyunun nerdeyse %50'si Türk ve bir çoğu forumumuza üye fakat galiba turnuvadan haberdar olamıyorlar, inanıyorum ki arkadaşlarınızı davet ettiğiniz de mutlaka gelen olacaktır, amacımız eğlenmek eğlenirken de kazandırmak :) Yeterli katılımcıya ulaşamazsak ödüller teslim edilmeyecek, o yüzden sizlerden böyle bir rica da bulunuyorum. Turnuva rağbet görürse ileri de daha profesyonel ve eğlenceli Cross Fire turnuvaları ile karşınızda olabiliriz :)

Benim çağırabileceğim 1 kişi var tanıdığım,hatta ortağım :D Arkadaşının hesabıyla gelir büyük ihtimal.Konuşurum onunla :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri