HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Güncel
Kesinlikle geliyorum.Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Bu kuralda iyi olmuş açıkcası.![]()
_LeqenDTR_ 3 hafta dolu dolu oyundayım katılıyorum :l03:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.katılmak istiyorum eğlenceli olur diye düşünüyorum çok güzel bi etkinlik başlatmışsınız ya çok sevindim![]()
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.Geliyorum
"Jupiluma" Sadece silah modunda mı olucak yoksa diğer modlardada olucak mı ?
Şahsen ben silah modunda pek oynamam bıcak modundada olursa benim gibiler için çok güzel olur.
Ve şunada açıklık getiriyim bu forumdan üyeler oynayacaksa bu turnuvada %100 eminim ki hile kullananlar olacaktır bunun için sorumlulara tavsiyem oyun bittikten sonra kaydetip en ince ayrıntısına kadar izlemeleri.
[TABLE="width: 475"]
[TR]
[TD="class: styleCharName, align: left"]FestivaL*C katılıyorum[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
H[x]Hawk41 gelebilirm
eF][0uND.* katılmak istiyorum.
Katılmak istiyorum
z2]Mad- geliyorum![]()
BelieveCassy
Katılan arkadaşlardan ricam oyunu oynayan tüm arkadaşlarınızı turnuvaya davet edebilirsiniz, katılsınlar hiç bir şekilde çekinmesinler arkadaşlar. Biz elimizden geldiğince Türk oyuncuları turnuvaya davet ediyoruz, sizin de sadece arkadaşlarınıza bahsetmeniz benim için yeterli
Bu yorumu yazmamın sebebi 9 gün kaldı ve 20 katılımcıya henüz ulaşamadık arkadaşlar, oyunun nerdeyse %50'si Türk ve bir çoğu forumumuza üye fakat galiba turnuvadan haberdar olamıyorlar, inanıyorum ki arkadaşlarınızı davet ettiğiniz de mutlaka gelen olacaktır, amacımız eğlenmek eğlenirken de kazandırmak
Yeterli katılımcıya ulaşamazsak ödüller teslim edilmeyecek, o yüzden sizlerden böyle bir rica da bulunuyorum. Turnuva rağbet görürse ileri de daha profesyonel ve eğlenceli Cross Fire turnuvaları ile karşınızda olabiliriz 
Benim çağırabileceğim 1 kişi var tanıdığım,hatta ortağım
Arkadaşının hesabıyla gelir büyük ihtimal.Konuşurum onunla 
Arkadaşının hesabıyla gelir büyük ihtimal.Konuşurum onunla 
Benim çağırabileceğim 1 kişi var tanıdığım,hatta ortağımArkadaşının hesabıyla gelir büyük ihtimal.Konuşurum onunla
![]()
Tamamdır

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)