HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Yeni Şifreyi Daha Değişik Bir şifre Dene![]()
olmuyor herşeyi denedim sadece benim çarda sorun var başka çarlara girip denedim onlarda değişiyor , yahu siteden depo şifresi oluşturuyorum açmıyor doğru giriyom açmıyor benim çar lanetli herhalde

olmuyor herşeyi denedim sadece benim çarda sorun var başka çarlara girip denedim onlarda değişiyor , yahu siteden depo şifresi oluşturuyorum açmıyor doğru giriyom açmıyor benim çar lanetli herhalde![]()
Önce Depo şifreni 1 Gün Geçsin Ard Arda Geldiyse Kod Karışır belki Bekle Sonra 1 kez Dene depo Girince şifreni Farklı birşey Dene Mesela konulmayacak birşey Olur bence
Önce Depo şifreni 1 Gün Geçsin Ard Arda Geldiyse Kod Karışır belki Bekle Sonra 1 kez Dene depo Girince şifreni Farklı birşey Dene Mesela konulmayacak birşey Olur bence
dostum oyunda 00000 yazınca açılıyor şifre yani benlik bi hata yok kör mör değilim ben 00000 yazılınca açıyor ama şifre değişmiyor sadece benim çarda bu sorun var anlamadım gitti
güncell yonetıcıler bakar mısınız bu sorun sadece benim çarımda var diğer çarlarımda oluyor denedim herşeyi Emaile gelen depo şifresinide denedim yanlış diyor bu sorun sadece benim çarımda varrrr !!!!!!!!
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)