R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
farkmt2official 1
farkmt2official
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Scarlet 1
Scarlet
Best Studio 1
Best Studio
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Orjinal metin2 files; 20.07.2014

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ownii
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 46
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

inanmayanlar boşuna yorum atmasın herkes birbirine saygı göstermek zorundadır satışlarımız +18'dir 3 firmaya satılmıştır firmalar buraya yorumlarını atacaktır zaten.
çoluk cocuk skype eklerse geri dönüş zaten yapmayacağım bunu bilsinler. boşuna bekleme yapmasınlar profesyonel derece dilediğiniz oyunun dosyalarını çekebilirim bu yeteneğe sahibim :)

öyle çalıp, çırpan ben yaptım diyenlerden değiliz şükür :)

inanmayanlar boşuna yorum atmasın herkes birbirine saygı göstermek zorundadır satışlarımız +18'dir 3 firmaya satılmıştır firmalar buraya yorumlarını atacaktır zaten.
çoluk cocuk skype eklerse geri dönüş zaten yapmayacağım bunu bilsinler. boşuna bekleme yapmasınlar profesyonel derece dilediğiniz oyunun dosyalarını çekebilirim bu yeteneğe sahibim :)

öyle çalıp, çırpan ben yaptım diyenlerden değiliz şükür :)

Valla gerekçe özellik v.s nasıl olursa olsun 2 bin ₺ verecek insanın aklına şaşarım. Kısacası daha inandırıcı olması için konuya resim kanıt eklemelisin çoluk çocuk diyorsun birde asıl bu yaptığın hareket insanları küçümsemen çocukluk bence...

son güncelleme paketi ile 20.07.2014 tarihli orjinal metin2 server filesi elimdedir, tamami ile birebir aynıdır, ve dosyalar kesinlikle sorumluluk kabul etmiyorum, ve yasal değildir, developer arkadaşlarımız ile birlikte çektiğimiz dosyalardır.
almanca ve türkçe olarak 2 dil desteklemektedir.

dediğim gibi full orjinal'dir, haliyle orjinal olduğu için ex, drop gibi ayarları kendiniz yapacaksınız, npc v.s v.s

files fiyatı şuanlık 2bin tl gibi düşünüyorum ve +20 yaş üzeri elden yada telefon aracılığı ile resmi firmalara satışı yapılacaktır.
ilginize teşekkürler skype; tearsz.com
maxmi bitirmek üzere birebir aynı olanı xd fiyatsa 10 kat daha ucuza olur kesin

Nedir Yani Cokmu Zor Almancayı TRYE ÇEKMEK ZATEN SOURCEDE PİYASADA METİN2 KURULUMALRIDA GAMEYİ KENDİME GöRE EDİTLERİM ORJİNAL HALİYLE 1 AY TR QUESTLERİNİ YAZAR 2. AYA ACIKLARI KAPATIR 3. AYA HERSEYİ HAZIR EDERİM.
YARISI ZATEN PİYASADA MEVCUT.
Bu konuda Kaç ay Sürerse Sürsün Çalışır o 2 bin tL dedigin Dosyaları 200 TL ye Satarım millete. Doğruysa tabi. az kendinizi övmeğin.
kendini övenleri hic sevmem :P

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri