Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Astralbilisim.com | 400Mbps Hat - Ücretsiz Domain - %100 Ddos ve Hackshield - Otopack

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Estağfrullah yanlış bilgilendirmek istemem.Zaten dedim pek profesyonel değilim diye.
Teşekkürlerimizi sunarız.

Ödeme Yaptım Pvp Server'i Bekliyorum İnşallah Yorumlarda Okuduğum Gibi Yani Herkesin Memnun Olduğu Gibi Bende Memnun Olurum Diye Umuyorum Tüm Merak Eden Arkadaşlar İçin Söylüyorum Sunucunun Artısını da Eksisini De Pvp yi aldıktan sonra Yorumlara dökeceğimden emin olabilirsiniz fakat yorumlarda okuduğuma göre Bu sunucunun Eksisi Yok :D
Güzel yorumunuz için teşekkürler, sanırım hizmetiniz teslim edildi. Kullandıktan sonra deneyimlerinizi paylaşırsanız seviniriz.

İyi Satışlar başarılar
Teşekkürler.

Hayırlı Satışlar.Bizde Server Açıcaz Ve Sizden Almayı Düşünüyoruz.Yorumlar Olumlu Gözüküyor :)

Sunucularınızda 0.01 TL kurulum ücreti var diyelim 50TL'lik sunucu alacağız bunun için 55TL mi yatıracağız 1 kuruş nerden bulup vereceğiz ilginç bir satış stratejisi...

Sunucularınızda 0.01 TL kurulum ücreti var diyelim 50TL'lik sunucu alacağız bunun için 55TL mi yatıracağız 1 kuruş nerden bulup vereceğiz ilginç bir satış stratejisi...
Merhaba, sektörün alışık olmadığı bir hosting otomasyonu kullanıyoruz. Bu sistemde her hizmet için tek tek fiyat belirtilmesi zorunlu kılınıyor. Hal böyle olunca da ücretsiz olan hizmetlerde 0.01 şeklinde fiyat belirtiyoruz fakat bunu ödemiyorsunuz ve faturanıza işlenmiyor. Örnek verecek olursak 1gb metin2 sunucusu aldığınızda 30.01TL şeklinde tutar belirir ancak 30.00TL ödeme yaptığınızda siparişiniz işleme alınır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri