mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
metin2008 1
metin2008
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
Scarlet 1
Scarlet
emirhanHCL 1
emirhanHCL
R 1
Roksam
farkmt2official 1
farkmt2official
TuZaKK 1
TuZaKK
Hikaye Ekle

User Çekecek "GM" Aranıyor!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BasriAkinn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 195

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Kendine güvenen user cekecek gm arıyorum arkadaslar.
öncelikle ben günde 30 user ve 20 user istemiyorum benim istediğim düzenli user getirmesi yani sürekli olarak
serverimde 2 tane "GM" var ben ve kardeşim gibi birisi o kadar yakından tanıyorum.
bana 1 tane User Cekecek "GM" lazım .
Site Ve Oyun İçine Girmek İçin Bakabilirsiniz.
Eğer Useri Düzenli Olarak Getirecek Olursa Alacagım "GM" .com'lu site alacağım bu sadece beta aşaması gibi bir server
NOT:Eğer bana gelip ilk dakikadan full yetki ver diyecek olursa gelmesin.Çünkü ben tanımadığım birisine güvenmem daha önce oldu hıght_wızard yetkı verıyorum bu benım hakkım ben nerden bıleyım senın arkadasına veya baskasına ıtem vermeyecegını gercı loglarda belli oluyor tekrar soyluyorum benım hakkım bu
fakat useri düzenli olarak çekiyo işini yapıyor ve bana istediğim güveni sağladı o zaman benden ne isterse istesin
dediğim gibi hersey.
Yasım 17 Alanyada Yaşıyorum eğer ilgilenen olursa ///Sitesine Mesaj Atmasını istiyorum
Oyun İçide 17.00 İle 00.00 Arası [Teknik]Admin Veya [Kurucu]CemKalem'e Pm atabilirler.
İyi Günler

Moderatör tarafında düzenlendi:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri