Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

[VİDEOLU] Sıfırdan Map Yapımı

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Güzel bi konu gerçekten emeğinize sağlık ;)

Verdiğim programda sadece map yapma yok efeckt var örneğin ben zehirlenmeyi yeşilden mavi yaptım denemek için :D :D :D kurcalayın güzel programdır.

Not:İleri geri yapmak için
mouse-scroll-wheel-310x124.jpg
bu tuşa basarak mouseyi ileri sürükleyin
Videoda atladığım bir yer olmuş:

textureset klasörün içine map oluşturduğunuzda textureset bölmüne ne yazdıysanız.txt oluşturun ve içine c1 txt nin içindekileri kopyalayın.

zone epk içindeki zone klasörü
tree epk içindeki tree klasörü
property epk içindeki property klasörü
TeRAIN epk içindeki trainmaps klasörü
PC epk içindeki pc klasörü
PC2 epk içindeki pc2 klasörü
ETC epk de olması lazım special ve environment klasörü
Efeckt epk içinde efeckt klasörü
textureset epk içindeki textureset klasörü

yukardakiler d diskinde ymir work klasöründe bulunması gereken pack klasörlerdir.

Mapconv

videoluanlatim.png

Video yükleniyor 10 15 dkya yüklenir

Hata alanlar
Worldeditor ile mapı load ederken texture set hatası alanlar:
textureset klasörün içine map oluşturduğunuzda textureset bölmüne ne yazdıysanız.txt oluşturun ve içine c1 txt nin içindekileri kopyalayın.
Eğerler ekledikten sonra mapa ışınlandıktan sonra hemen kapanıyorsa:skype:aslankral228 ekleyin

Eğer başka sorun alıyorsanız skype:aslankral228 ekleyin yardımcı olayım :) :) :)

hocam programı açtığımda map yapıyorum bişe eklediğimde program hata veriyor hiç bir çalışma yapamıyorum.

Bende mapconv arıyodum çok saol kardeşim :D

Çok güzel konu ancak sizden bir ricam olacak.Farklı bir siteye upload eder misiniz ? Bende mega'dan dosya inmiyor.Yardımlarınızı bekliyorum.(Mediafire,yandexdisk olabilir.)

en kısa zamanda ekliyeceğim

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri