Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
Hikaye Ekle

Film izle :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lexico
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 201
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lexico

Level 7
TM Üye
Konular
234
Online süresi
12m 33s
Reaksiyon Skoru
6
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 6 Ay 15 Gün
Başarım Puanı
138
MmoLira
14
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Film izleme Kuralları
Dünyanın en gelmiş geçmiş en iyisi sitesi olarak kabul ettiğimiz bu site, coğrafi yapı olarak kesinlikle Türkiye ' yi tercih ediyor. Huzurlu ve rahat ortam sunuyor sizlere. Bu ölçüde, de sizlerden değer bekliyor. Şimdi diyebilirsiniz ki neden siz işte tam bu noktada girelim devreye çünkü biz en iyisiyiz. 1080p & 720p filmleri size sunabiliyoruz. Aynı zamanda 3D filmleride. Bunu bizim yapabildiğimiz, gibi hiç kimse yapamamaktadır. Şunu da çok iyi biliyoruz ki vizyon sahibi pek firma yok, misyon ve vizyon ise bizim temel şartımızdır. Film izlemek her insanın yapacağı bir iş de değildir aynı zamanda, yan bağlantılarımıza önem veriyoruz. Bu yüzden anasayfadan ziyade diğer kısımlarda çok önemlidir.Yabancı film izlemek istersenizde yine bizi ziyaret edebilirsiniz. Buradaki kelime sınırına da çok önem veriyorum ne kadar uzun olursa bir makale o kadar iyi olur. Yani demem o ki size burda bir tanıtım yazarken bile sitenin iyiliği için, çalışıyorum. En iyisi olması için ise bu durumda bir engel kalmıyor. Gerektiği yerde gerekeni yapmak bu oluyor galiba. Saatlerce yazı yazmak bu siteyi tavan yaptırmak için uygun bir yol. Bir kaç bağlantı çıkışı yaparak güzel kitle yakalamak hiç zor olmamalı. Arama motorları optimizasyonu için gerçekten kritik önemli bu gibi şeyler, yazdığınız kelimeler gibi. Tam buraya film izleme konusunda köprüleme yapacağım. en altta da size de bir film örneği verip, sayfayı sunacağım bakalım nasıl olmuş. Sizce de bu makale yeterli oldu mu yoksa eksikleri var mı ?.
Buradaki film sitesi gibi:

Film izlerken Neye Dikkat Etmeli
Başlıyoruz, dik açı doğru duruş özgün bir kaç kelime. Sağlam insan kaynakları, silinmemiş linkler bunlar çok önemlidir. Dediğim gibi bu yazıyı çok uzun tutup gerekeni yapacağım gerekirse her yere ekleyip kıymetini anlatacağım. Nasılım Şeker Mi ? Evet gerçekten de şekerim ve en iyisiyim galiba değil mi.
Dikkat edin ki bu yazılar insanı bir yerlere getirmez siteleri getirir.

1080p Filmler
Aradığınız filmler 1080p olmalı diyorsanız kesinlikle buraya bakmalısınız. Çünkü 1080p filmlerin yüklenmesi hemen hemen hiç yapılmıyor. Dediğim gibi, eğer izlemek istiyorsanız bu siteyi kontrol etmelisiniz. Her zaman burada bulabileceğiniz 1080p kalite filmler vardır.Yeterince uzun tuttuğum bu makalede kesinlikle spinleme yoktur elle girilmiştir. En önemliside şu ki gerçekten iyi saçmalıyorum. Daha iyisi olana kadar saçmalamaya devam edeceğimden şüpheniz olmasın. Keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle iyi günler diliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri