quickxd 1
quickxd
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

105 lvl silahları.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DjSelimm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 34
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

105 lvl silahları

• Dönüşsün

• Dönüşmesin sebebiyle yazın.

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Ely3 serverı emek ve editsiz server olduğu için 105 lvl silahları nesne markette koyulmaması gerektiğini düşünüyorum.
Ayrıcada oyuna ilk geldiğinde 95 lvl silahı olan dönüştürme şanşı vardı şimdi kimsede böyle bi şanş yok.
Ya en kötü 150 t civarı para veripte beş element runik filan alır yada Markette gelince parayı basan alıcak bu diğer emek veren oyuncular için kötü bi uygulama. Bence 105 lvl silahları dönüşmeli .Benim gibi bi sürü oyunda böyle düşünen
oyuncu var .Evet benim fikrim bu.Sizinde fikirleriniz görelim ely3 oyuncuları :cool:

Kardesım oyuna ılk basladıgında donusturme dıye bır sey yoktu sıteden 95 level sılahı alınıyordu ayrıca oyuna runıkler gelınce 95 level sılahları otomatıkman 105 level sılahı oldu bu arada senın dedıgın gıbı donusturme olursa onceden para verenler boşuna para vermıs olucak boyle bi isteği istemen hata

105 silahlarının değerini düşürür. Eskiden nesne marketten satılıyordu. Zamanı belli değil ama tekrar başlayacak. Eski sistemi neden bozalım ? 105 silahı almak o kadar zor değil. Turnuva zamanı olduğu için itemler biraz pahalı olmuştur ama elbet piyasa normale döner. 105 fiyatına satılan 95likler gördüm ben. Burası türk değil her şey daha kolay. Elbet elit bir silah olması lazım herkesin alamayacağı. Ama herkes betalı mübarek.

Önceden para vermiş kişiler diyorsunuzda .Şonuçta adam gidip kendi çıkarı için oyuna para yatırıyor ve herkesin
kafasına silah dayayıp sen para yatıracaksın demedi kendi rızasıyla almış olabilir.Herkes betalı değil betalı dediğin kişiler yüksek lvli
kişiler bi çok kişide halen 105 lvl silahları yok :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri