Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhaba Arkadaşlar benim Bilgisiyarım kendiliginden kapanıyor metin2 filan acınca 5 dk sonra kapanıyor internette dolaşınca 30 dk filan sonra kapanıyor pcnin termal macununu degiştim gene olmadı bilgisiyarım kaldırmıyo diyenler oldu eskiden 2 tane mt2 acardım hic kasma filan olmazdı veya craysis 2 de call of dutyde filan hicbi kasma sorunu yokdu ama şimdi neden böyle oldu lütfen yardım edin
bu arada pc dizüstü fanındada sorun yok acıp temızledim ama olmadı
Son düzenleme:
Merhaba Arkadaşlar benim Bilgisiyarım kendiliginden kapanıyor metin2 filan acınca 5 dk sonra kapanıyor internette dolaşınca 30 dk filan sonra kapanıyor pcnin termal macununu degiştim gene olmadı bilgisiyarım kaldırmıyo diyenler oldu eskiden 2 tane mt2 acardım hic kasma filan olmazdı veya craysis 2 de call of dutyde filan hicbi kasma sorunu yokdu ama şimdi neden böyle oldu lütfen yardım edin
İlk önce prime-95 ve core temp programlarını indirin.
Prime-95 ile stress testi yaparken core tempten sıcaklığı gösteren ekran görüntüsünü buraya koyun.Yardımcı olmaya çalışayım
Bilgisayar kararınca tam mı kapanıyor yoksa direk oturum kilitlendi şeklinde mi geliyor ?
CPU da sıkıntı olabilir senin
CPU da sıkıntı olabilir senin