HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
O carim ilk carlardandi almadınız bari bunu açın destek birimi boşami var destek çıkın userlerinize bana affı yapın kaç yıllık serim birsürü carim var oyunun ilkuserlerindenim benimle başlayan herkes nerdeyse oyunubirakdi metin oynyankisisayisi artık fazla yok geriye kalanlar tam bağımlı siz anlayamazsınız gmsiniz bu eroin esrar gibi bağımlılık yapmisdirbizde biz sıkılmadan oynarız bazen sikilsakda önümüzde açık olcak göz önünde bana affı verin herkesin 2.şansa ihtiyacı vardır benimde var bir çok kişi bu bandan sonra hatasini anlar ben başda olmak üzere herkes bana affı ister evet ama verilmez haklısınız bende olsam bende vermem birkez açık verildiğinde patlar lakin sınırsız ban yiyen ben ve ben gibilerin varını carini açmak sorun yaratmaz zaten 5 aydır banli carim sınırsız engel acı bişey
Daha bir çok konuda aynı cevabı verdim ban affı yok şu anlık konu açarak bir yere varamassın bölümü kirletme
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)