HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
simdi yaziyosunuz iyi hosda ban affi olmaz nedir ya mesela demissinz simdiye kadar yeni car acsaydin daha saglam olur die arkadasim ben o cari itemlri Tleri 5yilda yapdim yatirdim paranin hatti hesabi yok gmler felan diyo ban affi simdilik yok diyosunuz birak konu acma diyosunuz ayip be ayip istatislerime baksaniz ortalma gunde 10saat oyundayim bise yqpmsam bile oyunda car acik ama seyrediudum 5yildir hauatimi buna adadim ne okul ne ask hepsini bi yana koymus birisi olrak bunu istemeyin yaz tatili icin ban affi yapin ben basda olmak uzere bir cok kisi oyuna donecekdir
ve bise daha ban affi oldugunda ben size ticket attim.burdan yazdim dedim benim carim var sinirsiz ban yedi 3yil once onu acin dedim id nick verdim acilmadi.sisteme girin bakin mesajim var defalrca attim.
oyuzden o car yerine bu carimi acin
ve bise daha ban affi oldugunda ben size ticket attim.burdan yazdim dedim benim carim var sinirsiz ban yedi 3yil once onu acin dedim id nick verdim acilmadi.sisteme girin bakin mesajim var defalrca attim.
oyuzden o car yerine bu carimi acin

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...