Bodyguardd 1
Bodyguardd
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Milli Takım'da hedef madalya

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan qecekondu06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 113

18 Eylül 21:00 — DUHAN2 açılıyor! 1-120 Official Emek, P2W yok, Ücretsiz Oto Av + Balık Botu, TL ödüllü rekabet ve Legal Pazar seni bekliyor. HEMEN TIKLA!

Türkiye A Milli Basketbol Takımı Başantrenörü Ergin Ataman, Dünya Kupası'nda ilk hedeflerinin madalya almak olduğunu belirtirken, şunları söyledi:

"Bu en önemli turnuva, adı üzerinde Dünya Şampiyonası. Geçtiğimiz sezon Avrupa Şampiyonası'nda istediklerimizi elde edememiştik. Bu turnuvada 2 hedefimiz var. İlk hedefimiz madalya almak. Diğer hedefimiz de grupları geçip çapraz eşleşmelerde alacağımız iyi sonuçlar olacak. Hazırlık maçları sonuçları sonrasında önümüzü daha iyi görebileceğiz. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız."
Milli basketbolcu Kerem Gönlüm, hazırlıklara başladıklarını ifade ederek, "Önemli bir turnuva bizi bekliyor. İnşallah yeni yapılanmayla başarılı oluruz diye düşünüyorum. Milli Takım'da her zaman güzel bir atmosfer oluyor. Burası kulüp formalarının çıkarılıp gelindiği bir yer. Her sporcu egosunu bırakıp öyle geliyor. İnşallah her şey iyi gider" diye konuştu.

Sinan Güler de, Dünya Kupası'nın milli takımdaki herkes için kariyer adına büyük bir turnuva olduğunu vurgulayarak, "40 gün kaldı şampiyonanın başlamasına. Umuyorum bu hazırlık dönemini sakatlık olmadan geçiririz" dedi.

DHA
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst