tmaselica 1
tmaselica
bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Allahını seven bir baksın :(

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 12301230omer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 303
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

KardeŞlerİm ben 1 saat Önce gamepablo ya gİrdİm Öylesİne mesaj attim 1t aldim 1 m verdİnİz dİye sonra adam sÖvmeye baŞladi
ana baci dÜz kaydi 10 dakka boyunca sÖvdÜ sonra bende fto alca dedİm sonra adam bİrden adresİmİ falan hep yzdi oraya mahalleme kadar sonra dedİ kİ baban bu paranin altindan kalkabİlecek mİ acaba dedİ sonra yalvardim yapma dedİm sonra Çiktim dİrek.
Sonra vpn kullanarak gİrdİm adamla konuŞtuk bİraz babasiyim dedİm yapma ddİm sonra 1 kat daha ceza alicn dedİ 700 tl bİmer den ttnete bİldİrİlİ dedİ bİmer nedİr yav 2.de Çok daha fazla glcek dedİ faturana yansicak dedİ..
Çok korkuyorum sİzce bu doĞru mudur adam postaneİİ bİle sÖledİ yav alin foto

Olabilir, olmaya da bilir. Metin2 yetkilileri oyunda en az 10 kez yazıyorlar yang satıcılarına inanmayınız diye. Tavsiyem ailene bu durumu anlatman.

Hiç bir şey olmaz korkma.Hiç kimse kafasına göre 700 TL'lik fatura gönderemez.Gönderirse bile dava açıp bu işten çok kolay bir şekilde sıyrılabilirsiniz.Konuyu bildirmek mecburiyetindeyim.

*Konu başlığı seçerken konunun içeriğini açıklar tarzda olmasına dikkat ediniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri