emirhanHCL 1
emirhanHCL
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
Bvural41 1
Bvural41
Agora Metin2 1
Agora Metin2
berkmenoo 1
berkmenoo
Hikaye Ekle

CorpusTR™ - Offical Emek Server Files V4 !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CorpusTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba
Files tamamen bize aittir http://www.r10.net/pvp-server/12756...emek-server-files-sadece-kisa-sureligine.html . arkadaş nerden çaldı aldı bilmiyoruz ancak kesinlikle kullanmamanızı tavsiye ederiz çünkü içine gömdüğümüz açıklar mevcut kısa süre içerisinde kullananlar tespit edilip sunucularının hddleri silinicektir.Tıpkı m2-hero filesinde olduğu gibi gerisi size kalmış.

İyi günler

Files sizden alıntı vs değildir. Sadece packi sizden aldım bunu skypeden yazmıştım size files tamamen kendim tarafımda yapılmıştır questler npc dosyaları vs two filesten alınmıştır. İtem proto mob proto vs. ise maxminin paylaştığı txt dosyaları ile güncellenmiştir.Şimdi konuyu baltalama.

Files sizden alıntı vs değildir. Sadece packi sizden aldım bunu skypeden yazmıştım size files tamamen kendim tarafımda yapılmıştır questler npc dosyaları vs two filesten alınmıştır. İtem proto mob proto vs. ise maxminin paylaştığı txt dosyaları ile güncellenmiştir.Şimdi konuyu baltalama.

He yavrum he tanıtımını bari kendin yazsaydın

Hacım Bu şahıza Neden Böyle Çamur attığınızı anlamış deilim yorumları okudumda . şimdi adam azda olsa bir emek vermiş ve bu adamın yaptıklarını piyasada yapamayan onca kişi bulunmakta bu adamda o emeğinin karşılığını almak için ücretli satmakta . siz buna rağmen yok bizden çalıntı yok bilmem bizim alt yapı vb diyorsunuz adam size alt yapı uzantısınıda attığı hal'de dahada bilişimden alıntı diyorsunuz ? kanıtsız bir şekilde kimseye çamurt atmayın 2-3 kişi birden adamın üstüne geliyorsunuz sizinde yaptığınız ayıptır .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri