HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Bi kaç istek üzerine iç item paylaşıyorum iç itemler silah veya zırh gibi değil paylaşlamamın sebebi tek tek iconları kontrol etmek gerekiyor iconların aşırı derecede küçük olması çin işkencesinden beter.
Kendim eklemedigim için konularda anlatım yapmıyorum eklemeyi bilenler birbirine yardımcı olursa sevinirim.
Edit: tga sayılarını değiştirin ss almak için başka item üzerinde denedim başka bi kod bulun.
3535 3536 vs.
Virüs Total:
İndir:
Son düzenleme:
bi kaç istek üzerine iç item paylaşıyorum iç itemler silah veya zırh gibi değil paylaşlamamın sebebi tek tek iconları kontrol etmek gerekiyor iconların aşırı derecede küçük olması çin işkencesinden beter.
Kendim eklemedigim için konularda anlatım yapmıyorum eklemeyi bilenler birbirine yardımcı olursa sevinirim.
Edit: Tga sayılarını değiştirin ss almak için başka item üzerinde denedim başka bi kod bulun.
3535 3536 vs.
virüs total:Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
indir:Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
tek gereken nasıl ekleyeceız kımse soylemıyor kac haftadır beklıyırum kımse bısı demıyor
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)