noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

lHEMERA, CHIUSTA , lSEHZADEM YALANLARI

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hero29
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 397
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hero29

Level 3
TM Üye
Konular
32
Online süresi
1h 20m
Reaksiyon Skoru
6
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 2 Ay 11 Gün
Başarım Puanı
106
MmoLira
82
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

ARKADAŞLAR BUGUN ARKADAŞIM SomeLie4Love die arkadaşıma dedimki gel senle balık tutalım kırmızı 1 gel dedim geldi kırmızı başlangıcında buluştuk orda duran 1 lvl CHİUSTA DİE DİĞER ÇARI 100 küsür hatırlamıyorumşuan lHEMERA OLAN ADI DOGUKAN 16 YAŞINDA ŞAHIS DEDİKİ ARKAŞIMA GEL SENİ BİRYERE GÖTÜRCEM DEDİ BENDE GELCEM DEDİM CHIUSTA SEN GELME DEDİ NEYSE BEN BUNLARI TAKİP ETTİM BU CHİUSTA DİĞER ÇARI lHEMERAN OLAN ADI DOGUKAN BU ARKADAŞIMA SomeLie4Love a çıkma teklifi etti ben de araya girdim o benim dedim bu şahıs dogukan bana demediği laf kalmadı onu orda rezil ettim anlıycagınız benim dedim ya arkadaşıma güya sevgilimmiş die ona delirdi o arkadaşımda buna biz sadece arkadaşız dedi neyse olay orda koptu bu şahıs CHIUSTA DENEN ŞAHIS YANDASIYLA BİRLİK TE (lSEHZADEM) BANA DEMEZMİ SENİ SW DE REZİL ETCEM ADINI HIRSIZ ÇIKARTCAM DİE GRURUNA YEDİREMEDİ VE BAŞLADI JİNNO 1 GİTMİŞ BENİM HIRSIZ OLDUGUMU SÖYLEMİŞ FALAN NEYSE AKŞAM OLDU YARIM SAAT ÖNCE VİDEO ALDIK SomeLieLove arkadaşımla birlikte videoda diyorki izliceksiniz anlarsınız sizi ERDEMA GM YE ŞİKAYET ETCEM SW Yİ KAPATCAM SİZ GÖRÜRSÜNÜZ BEN SİZDEN ÜSTÜNÜM KÜFÜRLER FALAN O ŞAHIS ARKADAŞIMA ÇIKMA TEKLİFİ EDDİKTEN SONRA ADAM ÇAĞIRDI pembefilx12 sura 111 lvl olan şahısı çağırdı oda arkadaşım oldugu için güya beni kesmeleri için çağırdı ama arkadaşım çıktıgı için oda beni kesmedi onada hırsız lıkla suçladılar NightBlue07 113 lvlli arkadaş da bana pm attı 20 dk önce olayı anlat die bana anlattım CHIUSTAYLA KONUŞTU VİDEO ALDI İNTERNET KESİLMİŞ ATAMADI NEYSE UZATMAYALIM GEREKENİ GM LER HALLEDERSE SEVİNİRİM BOŞU BOŞUNA UĞRAŞIYORUZ ÇOLUK ÇOCUKLA ...

BENİM ÇARIMIN ADI JoymayRe 108 lvlim sura 6.senedir oynuyorum ve rabbime çok şükürler olsun ne kul hakkı yedim nede bir başkasının itemini çaldım beni tanıyan tanıyor IxXeDiLeXxI die 99 lvl savaşçım var ordan da tanırlar 2 ay önce askerden geldim yaşadıgım duruma bak nelerle uğraşıyoruz yaşım 22 ankarada oturuyorum rabbim kullarını çoluk demeden çocuk demeden büyük demeden yaptıgı hataları bağışlasın ... ilgilenirseniz sevinirim video atılcaktık arkadaş tarafından tşkler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri