Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Uzun süredir oyuna girme sebebim olan dostlarım oyunu bırakma kararı aldılar ve onların yokluğunda oyunun pek tat vermeyeceğini düşündüğümden bende bırakmaya karar verdim.
Yaklaşık 3 yıldır buradayım ve eşi benzeri olmayan kişileri tanıdım. Bu kişilerle yeri geldi güldük yeri geldi üzüldük ama en önemlisi onlarla bir aile kurduk, TEKSAS..
Savaşları olsun sohbeti olsun aynı duyguları başka yerde yaşayamayacağım bir aileydi bu. Birlikte çok şey yaşadık haklarını dostluğumla ödeyebileceğim insanlardı bunlar ki oyunu bırakmam/bırakmamız birşeyi değiştirmeyecek bunun farkındayız. Adlarını saymakla bitmez dostlarımın onlar kendilerini biliyorlar. Varsa üzerlerinde bir hakkımız haklarını helal etsinler, benden yana hakkım helal olsun hepinize.
Uzun lafın kısası sarı saçlı şamanınız oyunu bırakıyor, selametle..
Yaklaşık 3 yıldır buradayım ve eşi benzeri olmayan kişileri tanıdım. Bu kişilerle yeri geldi güldük yeri geldi üzüldük ama en önemlisi onlarla bir aile kurduk, TEKSAS..
Savaşları olsun sohbeti olsun aynı duyguları başka yerde yaşayamayacağım bir aileydi bu. Birlikte çok şey yaşadık haklarını dostluğumla ödeyebileceğim insanlardı bunlar ki oyunu bırakmam/bırakmamız birşeyi değiştirmeyecek bunun farkındayız. Adlarını saymakla bitmez dostlarımın onlar kendilerini biliyorlar. Varsa üzerlerinde bir hakkımız haklarını helal etsinler, benden yana hakkım helal olsun hepinize.
Uzun lafın kısası sarı saçlı şamanınız oyunu bırakıyor, selametle..
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Duygulandım lan :m33:
Ben başarı dilemiyorum
Hoşgeldin aramıza kanka. Hakkım varsa helal olsun![]()
Sor bakayım celal'e boşta başka çarı var mı

ooooo kuzen sende mi burdaydın![]()
Gönlüm el vermedi kuzen sizsiz oynamaya
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)