HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bende dememiş olabilirisn Çağların envanter de şeftali olucna niye laf ediyosun onu açıklar mısınBen senle attığı vs de şeftali bastı diye bişey dedimmi ?
Canım istedi söyledim sana soracak değilim ne söyliyeceğimi. Ayrıca çağların kendi ağzı var o gelip konuşabilir benle senin benle muhattap olmana bile gerek yok.
ne oldu eskisi gibi atarlı giderli konusamıyon mu tabii uzman üye oldu deneme mod olucam diye nazikleşmeler falan devam devam o Serberus açılsın bakalım o zaman sana gene 4 avans vericem gene yenilicenCanım istedi söyledim sana soracak değilim ne söyliyeceğimi. Ayrıca çağların kendi ağzı var o gelip konuşabilir benle senin benle muhattap olmana bile gerek yok.
ne oldu eskisi gibi atarlı giderli konusamıyon mu tabii uzman üye oldu deneme mod olucam diye nazikleşmeler falan devam devam o Serberus açılsın bakalım o zaman sana gene 4 avans vericem gene yenilicen
Umarım
Ben senle attığı vs de şeftali bastı diye bişey dedimmi ?
Nedemek istiyon diğer vslerde çağlar şeftalimi içiyo demek istiyon bak oyunda kim olursa olsun şuan gelsin çölde ws atalım videolu enerjisiz bekliyorum pmnizi
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)