Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
teşekkürler
oyun loginde kalıyor bildirildi
İnsanız hepimiz hata yaparız bir yerde hata yapmış olabilirsin yanlış ekleme yapmış olabilirsin.Neden yapamayınca konuyu bildiriyorsun hemen? Önce hatayı kendimizde aramalıyız.Çalıştığına dair kanıt eklemiş demek ki bir yerde hata yapmışsın bildirilecek bir durum olduğunu düşünmüyorum
eski konu olduğu için yeni sistemlerde bu sistem çalışmıyor yanlış ekleme değil boss dosyasını packa attınmı oyunu kitliyor index hatasız ekleme yapıldı yanlış ekleme yapıldığını sanmıyorumİnsanız hepimiz hata yaparız bir yerde hata yapmış olabilirsin yanlış ekleme yapmış olabilirsin.Neden yapamayınca konuyu bildiriyorsun hemen? Önce hatayı kendimizde aramalıyız.Çalıştığına dair kanıt eklemiş demek ki bir yerde hata yapmışsın bildirilecek bir durum olduğunu düşünmüyorum
konunuyu paylaşan arkadaşımızın konuyu güncellemesi lazım.
eski konu olduğu için yeni sistemlerde bu sistem çalışmıyor yanlış ekleme değil boss dosyasını packa attınmı oyunu kitliyor index hatasız ekleme yapıldı yanlış ekleme yapıldığını sanmıyorum
konunuyu paylaşan arkadaşımızın konuyu güncellemesi lazım.
Olabilir yarın vaktim olursa denemeye çalışırım
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)