mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Yetkili biri bakabilirmi lutfen

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Leasa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 221

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba bazı şeyleri merak ediyorum

1)şimdi karakter devir almak etmek suç degil ama bir karakteri devir alırsam ve adam video alıp yollarsa benim diğer karakterlerimde ban yermi (ip ban)

2)bir karakteri devir aldım adam gerek forumda gerek oyunda hesabimi çaldı diye propaganda yapiyor ve ben devir aldigim icin itemler ve karakter bende ban yermiyim ve ban yesem bu ip ban olurmu

Bu sorularin cevaplarini aradim bulamadim oyun kuralari vb hepsine baktim cevap verirseniz cok sevinirim

@erdemaa; @Shorty; @admin; @DN Angel; @mirage28;

Son düzenleme:
1.Suçuna bağlı burada hesap satışı yasak değil yani neyin videosunu alıp yolluyor ?
2.Kanıtı olması lazım kanıtı yoksa istediği kadar yazsın kanıtı olmadığı için sen video alırsın kanıtsız iftiradan ban yer.

Diğer sorulara cevap vermek istemiyorum çünkü bu hafta içerisinde videolar hakkında geniş kapsamlı bir düzenleme geliyor,hepsiyle ilgili düzenleme var.

1.Suçuna bağlı burada hesap satışı yasak değil yani neyin videosunu alıp yolluyor ?
2.Kanıtı olması lazım kanıtı yoksa istediği kadar yazsın kanıtı olmadığı için sen video alırsın kanıtsız iftiradan ban yer.

Diğer sorulara cevap vermek istemiyorum çünkü bu hafta içerisinde videolar hakkında geniş kapsamlı bir düzenleme geliyor,hepsiyle ilgili düzenleme var.

Cevap icin tesekur ederim ilk soruda mesela adam devir etmeden once kendi karakterine kufur etti videosunu aldi o sekilde olursa ban yermi devir alindiktan sonra. bu banda ip ban olurmu diger sorularda duzenleme olduktan sonra kurallara eklerseniz cok sevinirim

Son düzenleme:
Cevap icin tesekur ederim ilk soruda mesela adam devir etmeden once kendi karakterine kufur etti videosunu aldi o sekilde olursa ban yermi devir alindiktan sonra. bu banda ip ban olurmu diger sorularda duzenleme olduktan sonra kurallara eklerseniz cok sevinirim
Ben arkadaşımla o dediğin olayı yaşadık Adam çarı devirederken ya karakterden adminlere sövmüş sınırsız yedik ancak Gerçek öğrenildi ve haloldu o konuda Araştırma yapılır diye düşünüyorum

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri