HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba,
Tanıtım konumuza; http://www.turkmmo.com/metin2-vps-d...imnet-20-tl'den-baslayan-fiyatlarla-alan.html link üzerinden ulaşabilirsiniz.
Kolay gelsin,
Tanıtım konumuza; http://www.turkmmo.com/metin2-vps-d...imnet-20-tl'den-baslayan-fiyatlarla-alan.html link üzerinden ulaşabilirsiniz.
Kolay gelsin,
kardeşim ben bilişimci degilim ama uzak durman gereken bi firmayı sana söyliyim esilagamers den uzakdur.benim canım yandı senin yanmasın![]()
sebebİnİ sorabİlİrmİyİm ben esİlagamers dan aldim Şu anda kullaniyorum
Esilagamers Dolandırıcıdır
Ben Dolandırıldım Siz Dolandırılmayın Bundan önce esila gamerste server aldım beni toplam 30 gün beklettirler bir ticketime 2 günde cevap veriliyor ewt 2 günde bir sistemi yapmaları 8 gün sürüyor kesinlikle paranız yanmasın ve şuan 140 tl para yolladım esilagamerse paramın karşılıgını alamadım
siz böyle kötü bir destegi olanların bilişimine geçmeyiniz
ben şikayet edecegim allah bütüktür
Ben Dolandırıldım Siz Dolandırılmayın Bundan önce esila gamerste server aldım beni toplam 30 gün beklettirler bir ticketime 2 günde cevap veriliyor ewt 2 günde bir sistemi yapmaları 8 gün sürüyor kesinlikle paranız yanmasın ve şuan 140 tl para yolladım esilagamerse paramın karşılıgını alamadım
Sunucularımız Tamamen Lagsız ve Dcsiz Hat Üzerine Kurudur. Tüm Sunucularımız Sınırsız Trafiktir. Buyrun Canlı Destek Hattında Konuşalım ve Metin2 Paketlerini inceleyin..
Ödemeden Önce Sunucu Teslim Sadece www.osmanlibilisim.org 'de !
Ödemeden Önce Sunucu Teslim Sadece www.osmanlibilisim.org 'de !
Esilagamers Dolandırıcıdır
doğrudur
:ka19: 100 de 100 katılıyorum esilagamers dan uzak dur aman 
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)