raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Ban yeme sebebİm :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Patroniche
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 302
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Patroniche

Level 1
Üye
Konular
5
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
11 Yıl 10 Ay 28 Gün
Başarım Puanı
31
MmoLira
3
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Arkadaşlarım,yöneticiler,oyuncular.Ben Chronic-Patroniche hesaplarının sahibiyim.Şaman hesabımdan ninja hesabıma item yapıp dün ninja oynamaya başladım.Hesabımın ilk gününde ban yedim.

Sebebi ise :

Ben gm'in online olduğunu görünce ''GM itemler için saol :d '' , '' GM editler için saol :d '' türü şeyler yazdım.Ki bunu herkes biliyoki ben bunları yazarken ciddi değildim.Hiç bir Gm inde hiçbir oyuncuya ayrıcalık tanıyıp bu talepleri gerçekleştirmesi mümkün değil.Biliyoruzki hiç bir playerda bunu ciddiye alıp Gm'i kötüleyecek veya suçlamayacaktır.

Ayrıca hangi gm olduğunu bilmiyorum ama suçlanmaktan korktuğundan mıdır bilemem (ki ben bunu şaka ve gırgır amaçlı söyledim,ciddiye alınıp gm in suçlanmasına müsahade etmem) benim kanaatimce 2 hafta emek verip gece gündüz güçlendirmeye çalıştığım hesabımı keyfince engellemiştir

Ayrıca Türkay abininde açtığı bu konuda ban yememin sebebi olan ''oyun görevlisinin item verdiğini iddia etmek'' yer almıyor.

1) Suçu ve suçluyu övme

Herhangi bir hakaret veya hile nedeniyle banlanmış bir oyuncuya oyun içerisinden onu destekleyen yazı paylaşımı hesabınızın kapatılmasına sebep olur

2) Oyuncuları aşağılama

Herhangi bir oyuncunun oyun oynamasını engelleyecek herhangi bir hakaret veya aşağılamada hesaplarınız kapatılır.

3) Herhangi bir oyuncunun kişisel bilgilerini paylaşma

Cep telefonu numaranızı veya Kişisel Fotoğraflarınızı isteğiniz dışında oyuncularla paylaşanlar sunucularımızdan uzaklaştırılır.

Ayrıca Adli bir durum olduğu için ileriki dönemlerde açılabilecek herhangi bir dava nedeniyle mağdur olan oyuncuya karşı yapılanlar 1 yıl boyunca kayıt altında tutulur ve talep edildiğinde herhangi bir değişiklik yapılmamış kayıtların tamamı gönderilir.( Tahmini lokasyon bilgisi, Ip adresleri, İşlem ve Sohbet Kayıtları )

4) Herhangi bir oyun yöneticisini yakından tanıdığını iddia etmek

Oyun yöneticileri ile sohbet etmiş olabilirsiniz yada İsmini duymuş olabilirsiniz bu sizin o yöneticiyi tanıdığınızı ve her istediğinizi yaptırabileceğiniz anlamına gelmez.

Bu konuda tarafımıza gelen şikayetlerde hesaplar süresiz kapatılmaktadır.

5) Oyun hatası veya Oyun açığı ile ilgili yöneticileri bilgilendirin.

Oyuncuların en önemli yükümlülüklerinden biridir. Herhangi bir oyun hatasını veya açığını tespit ettiğiniz anda vakit kaybetmeden yöneticiler ile iletişime geçin.

Oyun hatası veya açığından yararlanan oyuncuların hesapları sunucularımızdan tamamen silinmektedir.

6) Herhangi bir oyuncuyu artık oyunu oynayamacak seviyede rahatsız veya taciz etmek.

Bu işe karışan sohbete dahil olmasa bile rahatsız veya taciz edilmesine destek olan herkesin hesapları kapatılır.

7) Herhangi bir oyuncuyu tehdit.

Tehdit eden oyuncunun tüm hesapları sunucularımızdan uzaklaştırılır.

8) Herhangi bir oyuncuyu kanıt olmadan hırsızlıkla suçlamak. (Önemli)

Oyun içerisinde bağırmak bölümünden çok sık yapılmakta ve banlandıktan sonra sebepsiz banlandım şeklinde bize ulaşan kişi çok fazla.

Oyun içerisinden daha önce dile getirmemize rağmen bazı oyuncularımız bu suçu işlemeye devam ediyor. Herhangi bir kanıtınız yoksa oyuncuyu hırsızlık ile suçlayamazsınız.

Diyeceğim o ki ben bu sw nin 4 yıllık oyuncusuyum ve gm lerin adilliğine güveniyorum.Gerekenin yapılacağına inanıyorum.
Teşekkürler
-Chronic,Patroniche

Hesabın keyfince engellenmedi 1 kere yazarsın anlarız 2 defa üst üste yazmanın bir anlamı yok.1.yazdığında zaten işleme almadık fakat 2 kere ve daha da yazmaya başlayınca işleme aldık.İster şaka olsun ister olmasın bu tarz cümleler kuramazsınız,etkinliğin yapıldığı zaman 200-220 kişi oyundayken böyle söylemleri herkes şaka olarak algılamaz ve ciddiye alanlar da mutlaka olur,oyunda yazdıklarınıza dikkat edeceksiniz.Şakayla yazdım vs bunları bırakın lütfen şaka 1 kere olur üst üste olmaz.Hesabınız açılmayacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri