- Konular
- 31
- Online süresi
- 1h 4m
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 7 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 92
- MmoLira
- 73
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba Benim bilgisayarımda windows 7 yüklüydü format atmak istedim ama Taktıgım dvdlerde yüklerken hata verdi bende windows8 i yükliyim dedim ama yükledikten sonra belleğimdeki tüm oyunlar açılmadı çeşitli hatalar verdi indirdiğin oyunlarda hatalar(HATALARIN HEPSİ SADECE BENİM İŞLETİM SİSTEMİMDE ÇIKTI VE İNTERNETTE ARAŞTIRMAMA RAĞMEN HİÇBİR SONUÇ ALAMADIM OYUNLA İLGİLİ BİR PROBLEM YOK YANİ)verdi zaten yükledim orjinal diğil diye gözüktü masaüstünün sag alt kısmında
Windows 8 Pro Build 9200'' Diye bir yazı var galiba bu orjinal olmadını gösteriyor bunu nasıl orjinal yapıcam yada windows 8 i başka bir yolla 8.1 yapabilirmiyim yada windows 7 yapabilirmiyim Windows 7 yapılmaz dediler sadece 8.1 yapabilirsin dediler 8.1'i nasıl yüklücem bendeki win8 orjinal değil halbuki win8 DVD si satın almıştım Neden Böyle oldu neden uygulamalar sorun veriyor Windows 8e geçtin mi bir daha geri dönemiyor musun ? Hiçbir Çözümü yok mu Lütfen ?
Not: Aldıgım Hatalar oyun ile hiçbir alakası yoktur tüm oyunlarda bu başıma geldi nerdeyse 1 2 tane uygulama kullanabiliyorum lütfen yardım edin
Windows 8 Pro Build 9200'' Diye bir yazı var galiba bu orjinal olmadını gösteriyor bunu nasıl orjinal yapıcam yada windows 8 i başka bir yolla 8.1 yapabilirmiyim yada windows 7 yapabilirmiyim Windows 7 yapılmaz dediler sadece 8.1 yapabilirsin dediler 8.1'i nasıl yüklücem bendeki win8 orjinal değil halbuki win8 DVD si satın almıştım Neden Böyle oldu neden uygulamalar sorun veriyor Windows 8e geçtin mi bir daha geri dönemiyor musun ? Hiçbir Çözümü yok mu Lütfen ?
Not: Aldıgım Hatalar oyun ile hiçbir alakası yoktur tüm oyunlarda bu başıma geldi nerdeyse 1 2 tane uygulama kullanabiliyorum lütfen yardım edin