Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhaba ,
Bilgisayarımın özellikler şu şekilde RAM : 2GB GhZ: 2.80
Bilgisayarımı bugun formatladım ve kasayı süpürdüm tertemiz.
Bilgisayarımda chrome ve SKILL SPECİAL FORCE yüklü.
Oyunu açarken CPU : % 80 %100 arasında kalıyor.
Bu oyunuda uzun süre oynuyacagım ama bilgisayarımı bozarmı. not azer göçmenıyım kötü yazdısam özürdilerim.
Bilgisayarımın özellikler şu şekilde RAM : 2GB GhZ: 2.80
Bilgisayarımı bugun formatladım ve kasayı süpürdüm tertemiz.
Bilgisayarımda chrome ve SKILL SPECİAL FORCE yüklü.
Oyunu açarken CPU : % 80 %100 arasında kalıyor.
Bu oyunuda uzun süre oynuyacagım ama bilgisayarımı bozarmı. not azer göçmenıyım kötü yazdısam özürdilerim.
Hiç bir şey olmaz.Zaten sıcaklık yükselirse (Bunları yaptığınıza göre yükselmez.) pc otomatik olarak kendini kapatır.Gönül rahatlığı ile oynayabilirsiniz.
Aynı sorun bende vardı fakat bunun çözümünü buldum.
Skype eklersen daha fazla yardımcı olabilirim. ( özel mesaj at geldiğinde )
Skype eklersen daha fazla yardımcı olabilirim. ( özel mesaj at geldiğinde )
CPU % artarsa en fazla pc kapatır sonrasında donmalar meydana gelir.Kapatmaya başladığında ısınmadan olduğunu anlarız zaten termal macun ve fan peteklerini temizleyebilirsin eğer donmalar meydana gelirse termal macun gene ve fan petekleri temizleyip güzel bir şekilde virusleri taratırsın combofix ile bakarsın gereksiz dosyalar vs.vs. kaldırırsın sorun çözülür 

Onun yerine ben direk fön makinesi ile tozları alıyorum çok işe yarıyor.CPU % artarsa en fazla pc kapatır sonrasında donmalar meydana gelir.Kapatmaya başladığında ısınmadan olduğunu anlarız zaten termal macun ve fan peteklerini temizleyebilirsin eğer donmalar meydana gelirse termal macun gene ve fan petekleri temizleyip güzel bir şekilde virusleri taratırsın combofix ile bakarsın gereksiz dosyalar vs.vs. kaldırırsın sorun çözülür![]()
Not: Eletirik Süpürgesi çok zararlıdır tavsiye etmem :ka24: