Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
teşekkürler.....
Sisteminin içindeki açıklar temizlenip tekrar editlendi Salube Sistem İçine Açık Bırakmak Çok Mantıklı...
Şuanda Questi Editledim ve Npc Olarak Kurdum.
Questin Bütün Açıklarını Kapattım.
Benden Uyarı : Salube İçine Açık Bırakmıştır..
İnanmayanlar Serverindeki Gelişmelerde Anlayabilir.
Sistem Güvenliği %0
Sistem Güvenliği %0
Merhaba arkadaşlar bu gün sizlere Yang2Ep sistemini paylaşacağım. Paylaşmamın nedeni bazı kötü insanlar. Neyse Questin amacı 100m verip yerine karaktere 1 Ep verir. Amacı: İtemshopta alışveriş yapabilmek için sadece para yatırma yolunu engelleme
. Arkadaşlar Sizden tek isteğim içindeki salube yazılarını kaldırmayın emeğe saygı olarak sizden sadece rica ediyorum. Rar şifresi: yang2epbysalube
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
KURULUM
Filezilladan usr/game/share/locale/turkey/quest dizinine iki dosyayıda atalım izinleri 777 yapalım
Putty'e giriş yapalım.
cd usr/game/share/locale/turkey/quest
./qc yang2ep.quest
-------------------------
mysqlquery.quest dosyasını filezilladan
usr/game/share/locale/turkey/quest
dizinine atıyoruz izinlerini 777 yapıyoruz
aynı dizinde questlib.lua dosyasını açıp en üste
dofile("locale/turkey/quest/mysqlquery.quest")
ekliyip kaydedip kapatın
Bunları yaptıktan sonra reboot atın. (MysqlQuery fastbilisimden alıntıdır.) Yang2Ep Bana Aittir. Dediğim gibi questteki salube yazılarını kaldırmazsanız sevinirim
Serverime EkliyceM Saol Kardeşim

Sisteminin içindeki açıklar temizlenip tekrar editlendi Salube Sistem İçine Açık Bırakmak Çok Mantıklı...
Sistem Güvenliği %0
Ne açığı olduğunu sorabilirmiyim? Saçma sapan mesajlar atmayın. Hadi kapattığın açıkları söyle bizde görelim ne açığı olduğunu.
Edit: Hemde quest npc'ye eklenmiyor. Solda görev olarak geliyor yani senaryo uydurmayın. Ayrıca questten anlayan tüm arkadaşlarım bakabilir açık varmı yokmu diye.
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)