mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Metin 2 Bilişim Tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SaNaL38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar yakın zamanda insanların yaz ayını daha güzel geçirmesi için metin2 server kurucağım ama bir türlü bilişim bulamadım şöyle güvenilir filesleri güzel sorunsuz hileler engeli 1 gb bir server kurucam ilk olarak 30 tlye 1 gb server alıcağım sw tutarsa yükselticeğim sağlam bilişim önerilerinizi bekliyorum.

Arkadaşlar yakın zamanda insanların yaz ayını daha güzel geçirmesi için metin2 server kurucağım ama bir türlü bilişim bulamadım şöyle güvenilir filesleri güzel sorunsuz hileler engeli 1 gb bir server kurucam ilk olarak 30 tlye 1 gb server alıcağım sw tutarsa yükselticeğim sağlam bilişim önerilerinizi bekliyorum.

Merhaba ; Sunucumerkezim İnternet Hizmetleri 2 Yılı Aşan Profesyonel Hizmet Anlayışıyla Satışlarına Devam Etmektedir .

Konu Linkimiz ;
http://www.turkmmo.com/metin2-vps-dedicated-game-hosting/3093083-sunucumerkezim-kalite-tesaduf-degildir-comnetorg-bedava.html

www.sunucumerkezim.com

Ulusalsunucu Çetinbilişim ikisinden birini seç

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri