mannaxxx 1
mannaxxx
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
TuZaKK 1
TuZaKK
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
Hikaye Ekle

Professional ReklamcıProfessional Reklamcı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rascoln
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 568

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Gm Olmak İstiyorum

kf22v.png

GM Olmak İstiyorum

Adınız : Ahmet
Soyadınız : ALTUNCU
Yaşınız : +17
Yaşadığınız Yer : Trabzon
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz : Kendi serverimi açtım ve daha birçok serverlerde gmlik yaptım.
Günlük Online Süreniz : + 7
Özellikleriniz : Professional olarak reklamcılık yapıyorum professional olarak reklamcıyım.
İletişim Adresi (E-Posta, Skype vb.) : maystro61_1
Diğer / Ek : Gmlik yapacağım server +30 Online olursa user çekmek açısından daha kolay olur bunu bilerek irtibata geçmeniz dileğiyle.

DipNot: Oyun içi işleri professional olarak canlı destek ekibini professional olarak yapıyorum . Bunu yanında professional reklamcıyım.

DipNot2: Gm olduğum serverde [SGM] + Full Yetki başlarım . Önce user çek sonra yetkiyi hallederiz gibisinden cümeleler kurmamanızı rica ederim.

kf22v.png

Server Zorluğu

Kolay / Orta / Zor / Zor BK Düşürmeli

Bunlardan Orta tercihimdir. fakat diğerlerindede çalışabilirim.

Server durumu

Online daha iyi olur. yani sonradan açılacak bir server olmasın

kf22v.png

Eklemek istedikleriniz. !

+30 Online olmasına dikkat edin arkadaşlar daha kolay iş yapabilmemiz açısından +30 online olması daha iyidir.

Son düzenleme:
Sakin eklemeyiniz dolandirici full yetkiyi aliyor arkadaŞlarina felan item veriyor edit veriyor level veriyor inanmayin konu kİlİt pls -

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri