HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bilindiği üzere turnuva serverinde pek fazla kalmıyoruz buna mütakip diğer svlere göre burada kolaylıklar sağlanmış lakin bunun yetersiz olduğunu düşünüyorum.
1-)Biyolog görevleri getirilsin. Yaklaşık 1 saat sürede Biyolog ve Epic görevi bitsin. Npc eklesin.
2-)İç itemlerin dönüşümü olsun.
3-)Cevherler eklensin.
4-)Enerji sistemi aktifleştirilsin.
5-)Efsun oranları. (Düzenleme olacağı söylendi.)
Şimdilik önerilerim bu kadar.Bu şekilde eğlencenin bir tık üzerine çıkacağımızı düşünüyorum, bu süre zarfında.
İyi forumlar kolay gelsin.
1-)Biyolog görevleri getirilsin. Yaklaşık 1 saat sürede Biyolog ve Epic görevi bitsin. Npc eklesin.
3-)Cevherler eklensin.
Şimdilik önerilerim bu kadar.Bu şekilde eğlencenin bir tık üzerine çıkacağımızı düşünüyorum, bu süre zarfında.
İyi forumlar kolay gelsin.

Bilindiği üzere turnuva serverinde pek fazla kalmıyoruz buna mütakip diğer svlere göre burada kolaylıklar sağlanmış lakin bunun yetersiz olduğunu düşünüyorum.
3-)Cevherler eklensin.
İyi forumlar kolay gelsin.![]()
http://www.turkmmo.com/elym2-genel/3063175-lonca-turnuvalari-soru-amp-veya-onerileriniz.html İsteğini Burayada Paylaş Turnuva için
Efsun oranlarında düzelme olmadı sanırım hale efsunlar aynı türkay gece yapılan bakım noldu ?