HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
4 avansı kabul ediyor ve yeniliyor sonra eski çarlar çok güçlü falan soruyom sana IAmNeSiAI kaç aylık çar eski çar diyonda bi Amnesia kaç aylk çar diye sorsanaşuda var setim yarılı demişsin fakat sorduğumda sette bi zırh eksik demiştin he birde elindeki kıytırık lanete efsun gelmez oyunda suç arar yenilgiyi ona bağlar Furkan daha ne bahane üreticen merak ediyorum
Anıl Sende Biliyon Bende Ve Hüseyindede Lanet Vardı Bec Getiremeyince Öyle Özel Konu Açmıyoruz Yani Rezillik Diz Boyu Ya Lanetime Bec Gelmiyo Oyunu Bırakcam Felan Bırakırsan Bırak Sanki Bizim Ve Onların Umrundaymışsın Gibi Konusuyon Yani Bırakmak İstememene Saşıyorum Herkese Yatıyosun Ve Israrla Oyuna Devam Ediyosun Neyin Kafası Bu ?
:m08:
bnm 64 becim gitti gittim siteden lanetim aldım 200m ile 21 bec geldi tabi buna 15 üstü gelmeyince oyun bozuk oyunun suçu şans işini oyuna bağlıyo
Anıl Sende Biliyon Bende Ve Hüseyindede Lanet Vardı Bec Getiremeyince Öyle Özel Konu Açmıyoruz Yani Rezillik Diz Boyu Ya Lanetime Bec Gelmiyo Oyunu Bırakcam Felan Bırakırsan Bırak Sanki Bizim Ve Onların Umrundaymışsın Gibi Konusuyon Yani Bırakmak İstememene Saşıyorum Herkese Yatıyosun Ve Israrla Oyuna Devam Ediyosun Neyin Kafası Bu ?
:m08:
bnm 64 becim gitti gittim siteden lanetim aldım 200m ile 21 bec geldi tabi buna 15 üstü gelmeyince oyun bozuk oyunun suçu şans işini oyuna bağlıyo
İşte Anlayan Nerde

Farkettiysen Konular Kapanmış Oyundan Pm Atman Yeterli Biz Maviler Gibi Değiliz :m08:
Oyundan da pm atmışım, çarında başkası vardı

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)