HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
RedSchool SeRBeRuSs26 bu ayın 30'unda açılacak bekle sadece 

açılsa ne olucak la gene gel 4 avans verim ister misin ? istediğin çarla gel karşıma lanetle atıcam 4 avans vericem sana oke ?RedSchool SeRBeRuSs26 bu ayın 30'unda açılacak bekle sadece![]()
Anıl beni kestiğin zaman setim yarılıydı ful yani çöp
Şimdi işler değiştif 4 avans vereceksin bana ama ya yenilirsen ne diyeceksin forumda ? Dur ben söyliyim '' Ben 4 el avans vermiştim oda şansa kesti '' Bunları diyeceksin ama çok kesilmek istiyorsan atarız vs sıkıntı yok
)
Şimdi işler değiştif 4 avans vereceksin bana ama ya yenilirsen ne diyeceksin forumda ? Dur ben söyliyim '' Ben 4 el avans vermiştim oda şansa kesti '' Bunları diyeceksin ama çok kesilmek istiyorsan atarız vs sıkıntı yok
)fark etmez sana 4 avans her zaman geçerli videolu şekilde foruma 2. defa rezil olmaya hazırlıklı olAnıl beni kestiğin zaman setim yarılıydı ful yani çöpŞimdi işler değiştif 4 avans vereceksin bana ama ya yenilirsen ne diyeceksin forumda ? Dur ben söyliyim '' Ben 4 el avans vermiştim oda şansa kesti '' Bunları diyeceksin ama çok kesilmek istiyorsan atarız vs sıkıntı yok
)
Tamam anıl
Senin susma vaktin geldi çar acılsın seni susturayım ondan sonra bakalım neler diyeeceksin yine.
Senin susma vaktin geldi çar acılsın seni susturayım ondan sonra bakalım neler diyeeceksin yine.Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)