HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
130 Level Savaşçı AlpAslanGazi:
B Kraliyetli Efsunları: -15 KILIÇ -15 BIÇAK -15ÇAN -10 OK -10 RÜZGARA KARŞI DAYANIKLILIK. 6-7 Sİ 5 SAVAŞÇI SAVUNMA 5 KRİTİK VURUŞ.
12 tane tugyis tabelası kalmıştır. 5.400(İYİ) DERECESİ VARDIR. [TABLE="width: 485"]
[TR]
[TD="class: thell"]30[/TD]
[TD="class: thell"]
[TD="class: thell"]130[/TD]
[TD="class: thell"]128255[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Elym2.com Ely2 sıralamasında 30.dur çok eski bi oyuncuyum. çok önceden 1 günlük sanırım yanlıs olmasın ban yemiştim. fakat 1-2 ay sonra sicilim temizlenecektir bunuda biliniz. oyundaki para kraliyet altını ile satıyorum. şuan 300t veren var fakat ben daha fazla teklif almak için burayada yazdım. en detayına kadar herseyi söyledim arkadaslar. oyundaki ulaşabilceğiniz nickim: AlpAslanGazi veya Prater. Praterde benim hesabımdır. hepinize kolay gelsin.
B Kraliyetli Efsunları: -15 KILIÇ -15 BIÇAK -15ÇAN -10 OK -10 RÜZGARA KARŞI DAYANIKLILIK. 6-7 Sİ 5 SAVAŞÇI SAVUNMA 5 KRİTİK VURUŞ.
12 tane tugyis tabelası kalmıştır. 5.400(İYİ) DERECESİ VARDIR. [TABLE="width: 485"]
[TR]
[TD="class: thell"]30[/TD]
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
[/TD][TD="class: thell"]130[/TD]
[TD="class: thell"]128255[/TD]
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
[/TD][TD="class: thell"]
[/TR]
[/TABLE]
Elym2.com Ely2 sıralamasında 30.dur çok eski bi oyuncuyum. çok önceden 1 günlük sanırım yanlıs olmasın ban yemiştim. fakat 1-2 ay sonra sicilim temizlenecektir bunuda biliniz. oyundaki para kraliyet altını ile satıyorum. şuan 300t veren var fakat ben daha fazla teklif almak için burayada yazdım. en detayına kadar herseyi söyledim arkadaslar. oyundaki ulaşabilceğiniz nickim: AlpAslanGazi veya Prater. Praterde benim hesabımdır. hepinize kolay gelsin.
Teklİf almaya devam ediyorum.
Isondarbe oyundaki nickin nedir?
Isondarbe oyundaki nickin nedir?
Son düzenleme:
360 t veren vardır suan. 375T YE VERİYORUM ÇARI ARKADAŞLAR.
360 t verİlen kİŞİ gerİ Çekİldİ. Fİyat artik sabİttİr 350tye verİyorum arkadaslar.