HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Sen hala ban yemedinmi...!
Len Artizt Çekerken 1 Video Aç da bizde Adam Haklı Beyler Diyelim ?
adamın pc iyi yapar aga sende al msı pc den bırak 15 i 30 da açarsın
2 Tlik kar ne ben bi çardan yapıyom onu !
ben onun rekorunu kırdım kafan güzelmi senin git alt gönderilere bak görürsünadamın pc iyi yapar aga sende al msı pc den bırak 15 i 30 da açarsın
Hayır diyelim 30 tane çar açtın Hepsiyle tutamazsın istediğin kadar kasmasın hepsi belirli bir sürede geliyor balıkların 30 dan 27 si kaçar zaten
burda çok bilmiş gibi yazanlar üzerine alınsın.
mesele aynı anda birden çok oyun açmak değil mesele açtığın o oyunlarda aynı anda balık tutabilmek. adam 14-15 oyun açıp aynı anda hepsinde balık tutabiliyor mu yani bunu mu demek istiyorsunuz ? adamın öyle bir yeteneği varsa zaten oyunu bıraksın başka alanlara yönelsin o yeteneklerini oralarda göstersın. burada apaçık belli bir balık botunun olduğu, belki kendisi yazmıştır botu ve internete upload etmemiştir bu yüzden piyasada olmadığı için açık görülüp kapatılamıyordur, bence tüm çarları denetim altına alınmalı ayrıntılı bir şekilde incelenmeli.
mesele aynı anda birden çok oyun açmak değil mesele açtığın o oyunlarda aynı anda balık tutabilmek. adam 14-15 oyun açıp aynı anda hepsinde balık tutabiliyor mu yani bunu mu demek istiyorsunuz ? adamın öyle bir yeteneği varsa zaten oyunu bıraksın başka alanlara yönelsin o yeteneklerini oralarda göstersın. burada apaçık belli bir balık botunun olduğu, belki kendisi yazmıştır botu ve internete upload etmemiştir bu yüzden piyasada olmadığı için açık görülüp kapatılamıyordur, bence tüm çarları denetim altına alınmalı ayrıntılı bir şekilde incelenmeli.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)