Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
yaw yetkili kişiler ne dediyseniz yapdık acın şu carı @erdemaa; 10 gündür bekliyoruz nedir bu yaw

Moderatör tarafında düzenlendi:
@Tranquillo; haklı adminimiz size kaç defa yanıt verdi.. Hesap kapatılma süreniz doldu ise
@hmustafa19; sizde aynı şekilde
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
adresinden login işlemi yapmanız gerekir. Login işlemi yapmadan hesap açılmaz.@hmustafa19; sizde aynı şekilde
adresinden hesabınıza giriş yapın, hesap süreniz doldu ise engel otomatik açılır. Açılmıyor ise
adresinden talep oluşturarak ticket atın. Elym2 yönetim kararları geregi forumdan işlem yapılmamakta.
Son düzenleme:
O Kadarını Biliyoruz Canım Benim Artık o kadar çok ticket attım ki resmen karşılıklı konuşmaya döndü@Tranquillo; haklı adminimiz size kaç defa yanıt verdi.. Hesap kapatılma süreniz doldu iseLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.adresinden login işlemi yapmanız gerekir. Login işlemi yapmadan hesap açılmaz.
@hmustafa19; sizde aynı şekildeLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.adresinden hesabınıza giriş yapın, hesap süreniz doldu ise engel otomatik açılır. Açılmıyor iseLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.adresinden talep oluşturarak ticket atın. Elym2 yönetim kararları geregi forumdan işlem yapılmamakta.

Ama Hala Açılmadı Kardeşim
Ama Benim Durum Farklı Ticket Attım Süre İndirimi Geldi ama hala indirimi göremedik 2 gün daha beklerse zaten sistem oto açıcak yani benim derdim hem indirim veripde beni oyalaması başka bişey değil sorun yok 2 gün sonra açılıyor ama hem indirim veripde hemde 2 gündür bekletmesi neyse iyi forumlar
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)