noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Can Öcalan 1
Can Öcalan
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Hikaye Ekle

banımı acın artık yaa

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ZeLZeLe65
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 419
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

yaw yetkili kişiler ne dediyseniz yapdık acın şu carı @erdemaa; 10 gündür bekliyoruz nedir bu yaw:mad:

Moderatör tarafında düzenlendi:
@Tranquillo; haklı adminimiz size kaç defa yanıt verdi.. Hesap kapatılma süreniz doldu ise adresinden login işlemi yapmanız gerekir. Login işlemi yapmadan hesap açılmaz.
@hmustafa19; sizde aynı şekilde adresinden hesabınıza giriş yapın, hesap süreniz doldu ise engel otomatik açılır. Açılmıyor ise adresinden talep oluşturarak ticket atın. Elym2 yönetim kararları geregi forumdan işlem yapılmamakta.

Son düzenleme:
@Tranquillo; haklı adminimiz size kaç defa yanıt verdi.. Hesap kapatılma süreniz doldu ise adresinden login işlemi yapmanız gerekir. Login işlemi yapmadan hesap açılmaz.
@hmustafa19; sizde aynı şekilde adresinden hesabınıza giriş yapın, hesap süreniz doldu ise engel otomatik açılır. Açılmıyor ise adresinden talep oluşturarak ticket atın. Elym2 yönetim kararları geregi forumdan işlem yapılmamakta.
O Kadarını Biliyoruz Canım Benim Artık o kadar çok ticket attım ki resmen karşılıklı konuşmaya döndü :D

Ama Hala Açılmadı Kardeşim

Ama Benim Durum Farklı Ticket Attım Süre İndirimi Geldi ama hala indirimi göremedik 2 gün daha beklerse zaten sistem oto açıcak yani benim derdim hem indirim veripde beni oyalaması başka bişey değil sorun yok 2 gün sonra açılıyor ama hem indirim veripde hemde 2 gündür bekletmesi neyse iyi forumlar

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri