farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

Vs'lİk İtem sorunsali

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Patroniche
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 780

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Aynen öyle.Fakat yenilgiyi kabul edemeyenlerin Pixy'den ve Mmmo Mt'den gelme olduğu apaçık ortada :D Bence en büyük hata Destanın diğer serverlarla birleşmesiydi.Zamanında oyun çok ama çok eğlenceliydi.Güçlü olmak kolay değildi :)

Uslubuna dikkat et biraz. Bizde istemedik birlesmeyi mecbur oynuyoruz Genellemeni Biraz Duzelt derim.

Aynen biraderim.Şu oyunda kasmayı bilen adam vsliğinide yapar savaşlık iteminide.Sonrada kimsenin söz söylemeye hakkı olmaz :D Geçenlerde şaman hesabımla savaşçıya 900 damage vurdum vs de.Arkadaşı tebrik ettim güzel item dizmişsin diye.Olması gereken bu.Çoluk çocuk kaynıyo server eskisi gibi değil :l03:

Uslubuna dikkat et biraz. Bizde istemedik birlesmeyi mecbur oynuyoruz Genellemeni Biraz Duzelt derim.
Birader üslubumda bişey yok gördüğüm kadarıyla.Ben pixy den gelenleri ya da mmo mt2 den gelenleri eleştirmedim.sw nin birleşmesinden onlarında bizimde mağdur olduğumuzu öne sürdüm.Hakaret veya küçük düşürücü kelime kullanmadım gördüğün gibi.

Birader üslubumda bişey yok gördüğüm kadarıyla.Ben pixy den gelenleri ya da mmo mt2 den gelenleri eleştirmedim.sw nin birleşmesinden onlarında bizimde mağdur olduğumuzu öne sürdüm.Hakaret veya küçük düşürücü kelime kullanmadım gördüğün gibi.

Bende Mars'tan geldim. O ortam burda olsa , Hic yoktan kendini begenmisler yoktu. Sende haklisin Vs'lik item konusunda Bende zamaninda Toplu oldugum halde 1-1 diyen sinirlerimi Hoplatan tipler vardi simdide var gorulen bu

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri