Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhaba Arkadaşlar
Sunucunuza reboot atınca oyununuz otomatik açılması gibi birşey mümkünmü diye uzun zamandır düşünüyordum ve geçenlerde internette bazı kodlara rastladım. bu kodları biraz daha geliştirip bir script yaptım. scriptin işlevi sh otoacilis.sh dosyasını putyden çalıştırdığınız zaman seçenekler çıkar seçeneklerden reboot atı seçerseniz bir döngü başlar ve 5 dakika sonra /usr/game dizininde bulunan baslat.sh dosyası çalışır 4ch açma ayarlıdır.
bu sistemi kendim kullanmadım hatalı olabilir ben sadece internette rastladığım bir kodu kullandım ve geliştirdim. bu işten anlayan arkadaşlar kodlamaları geliştirebilirler veya kodlamalarda bi hata varsa bildirirlerse konuyu silerim herkese iyi forumlar
Sunucunuza reboot atınca oyununuz otomatik açılması gibi birşey mümkünmü diye uzun zamandır düşünüyordum ve geçenlerde internette bazı kodlara rastladım. bu kodları biraz daha geliştirip bir script yaptım. scriptin işlevi sh otoacilis.sh dosyasını putyden çalıştırdığınız zaman seçenekler çıkar seçeneklerden reboot atı seçerseniz bir döngü başlar ve 5 dakika sonra /usr/game dizininde bulunan baslat.sh dosyası çalışır 4ch açma ayarlıdır.
Kod:
#!/bin/bash
clear
echo "-------------------------------------------------------------------------------"
echo " Legetman Reboot Scripti "
echo "-------------------------------------------------------------------------------"
echo -e "\033[31m1) Oyunu Başlat"
echo "2) Oyunu Durdur"
echo "3) Reboot At (Oyun Otomatik Açılır)"
echo ----------------------------------------------------------------------------------
echo Seçiminizi Giriniz :
read secenek
case $secenek in
1)
cd /usr/game
sh baslat.sh
;;
2)
cd /usr/game
sh kapat.sh
;;
3)
crontab -u root(root) -e
*/5 * * * * cd /usr/game/ && sh baslat.sh>>reboot.log | mail -s "Otomatik Başlat Log Dosyası" legetman@gmail.com
4
cd /root
history -c
reboot
;;
*)
echo "Hatalı Bir Seçenek Seçtiniz."
esac
bu sistemi kendim kullanmadım hatalı olabilir ben sadece internette rastladığım bir kodu kullandım ve geliştirdim. bu işten anlayan arkadaşlar kodlamaları geliştirebilirler veya kodlamalarda bi hata varsa bildirirlerse konuyu silerim herkese iyi forumlar
ben hiç denemedim kullanmadan önce işi iyi bilen birine sormanı öneririm
Evet ve bununla beraber serveri sürekli uyku moduna giren veya ch düşen arkadaşlar için de bir çözüm oluşturabilir çünkü start komutu üzerine çalışıyor anladığım kadarıyla.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)