Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
bencemal 1
bencemal
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

update mysql.user set password = '' where user = 'root' and host = 'localhost' hatası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dslma191
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 294

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

herekeze merhaba arkadaşlar benim sorunum serverimde kostüm sorunu giydiğim kostümü çıkaramamıyorum ney yaptıysam olmadı navicattan query =[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="class: alt2"]update mysql.user set password = '' where user = 'root' and host = 'localhost'[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

YAPTIM OLMADI ENVANTERDEKİ KOSTÜME ÇİFT TIKLA VEYA TEK TIKLA OLMADI NE YAPTIYSAM YAPAMADIM ACABA KOSTÜÜM SİSTEMİMİ HATALI ACABA BİRDE 1-2 KOSTÜM GİYİNCE ÇIPLAK GÖZÜKÜYOR KARAKTER HİÇBİRŞEY GİYMEMİŞ GİBİ YARDIMCI OLAN AYRINTILI ANLATIM YAPABİLİRMİ :)

Lütfen Metin2 PvP Soru-Cevap bölümüne konu açarken konu başlıklarına dikkat edelim.
[h=3]Metin2 PvP Soru-Cevap Bölüm Kuralları konusundan kurallara ulaşabilirsiniz.[/h]

"Sa" "Lütfen yardım edin" "Bu sorunu çözene gmlik" "Arkadaşlar bakın acayip bir sorun" "Allah'ını seven yardım etsin" "Sorunu çözene kaç para isterse vericem" "Yardım siteleri" "Yardım edene çok dua ederim" "Nolur bakın arkadaşlar" "Nolur yardım edin arkadaşlar"

ve buna benzer adı olan tüm konular kapatılır.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri