xranzei 1
xranzei
Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
berkmenoo 1
berkmenoo
Hikaye Ekle

Turkuaz serverinde Savaşçı açıyorum arkadaşlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan erhan1373
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 257

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bu karakteri sizin yardımlarınızla hergün yeni gelişimlerle sizlere sunmak istiyorum .

Bu çarı şimdi kurucam karakter adından statüsüne statüsünden becerilerine kadar herşeyi size danışıcam.

İlk olarak : Sizden karakterim adını ne koyayım yardım istiyorum Bu çar sizin sayenizde inş ilerde çok sağlam bi karakter olucak ve benim emeklerimle oyüzden ciddi olmanızı istiyorum şimdiden teşekkürler

İkinci olarak : nerde daha çabuk level atlayabilirim bunun hakkında levelden levele tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum .

Üçüncü olarak : Hilesiz bi şekilde nasıl kendime para kasabilirim bunun hakkında tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum .

Dördüncü olarak: Eşya alırken nelere dikkat etmeliyim ne tür item almalıyım bu konu hakkında tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum .

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
YETKİLİ ARKADŞLAR MODERATÖRLER YÖNECİTİLER ADMİNLER SİZİNDE YARDIMCI OLMANIZI RİCA EDİYORUM .
OKUDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜRLER

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri