emirhanHCL 1
emirhanHCL
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
Bvural41 1
Bvural41
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Web , banner , logo video tasarim.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Belirsiz-54
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 481
Selamin aleyküm hayirli ramazanlar arkadaşlar. Size bir konuyu danışmak istedim. Ben website tasarimi , oyun videosu ( metin2 tanıtım gibi ) , banner , logo gibi tasarımlar yapıp satış yapmak istiyorum. Bu tasarimlari ill hafta ücretsiz yapmak istiyorum ama tasarimlarimin icinde kendi reklamim da olcak. Diğer haftalar uygun bir fiyatla satış yapmak istiyorum . Turkmmo en güvendiğim ve en verim aldığım bir forum. Calışmalarım taninirsa forumda sabit konu açmayı düşünüyorum. Eğer bana önerileriniz varsa veya uyarmak istediğiniz konular varsa lütfen yazın. Sizlerden ve yetkililerden yardım bekliyorum. Selametle kalın hayirli Ramazanlar.

Öncelikle burada ücretsiz hizmet veremezsiniz. Neden diye soracak olursanız, bölümün adı " Ücretli Tasarım İşleri " grafik tasarım vb. hediyeler kutlamalar gibi bölümlerde ücretsiz hizmet sunabilirsiniz. İyi çalışmalar.

Selamin aleyküm hayirli ramazanlar arkadaşlar. Size bir konuyu danışmak istedim. Ben website tasarimi , oyun videosu ( metin2 tanıtım gibi ) , banner , logo gibi tasarımlar yapıp satış yapmak istiyorum. Bu tasarimlari ill hafta ücretsiz yapmak istiyorum ama tasarimlarimin icinde kendi reklamim da olcak. Diğer haftalar uygun bir fiyatla satış yapmak istiyorum . Turkmmo en güvendiğim ve en verim aldığım bir forum. Calışmalarım taninirsa forumda sabit konu açmayı düşünüyorum. Eğer bana önerileriniz varsa veya uyarmak istediğiniz konular varsa lütfen yazın. Sizlerden ve yetkililerden yardım bekliyorum. Selametle kalın hayirli Ramazanlar.

Başarılar Kardeş

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri