Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
İyi günler herkeze.
Son 3 gündür bir kaç çar gördüm Örümcek Zindanının 2. Kat 4. odasında kılıcını sallamadan slotları kesiyordu. Bizim zamanımızda 7x diye bir hileydi ama kaldırıldı ve ely de kullanılamıyordu. Adamların isimlerinden 2 sini alabildim MATRIXX ve YewTremenS. Yetkililerin bu 2 çarı araştırmasının sonucunda hilenin kullanıldığını göreceklerini sanıyorum.
Herkeze iyi forumlar.
Son 3 gündür bir kaç çar gördüm Örümcek Zindanının 2. Kat 4. odasında kılıcını sallamadan slotları kesiyordu. Bizim zamanımızda 7x diye bir hileydi ama kaldırıldı ve ely de kullanılamıyordu. Adamların isimlerinden 2 sini alabildim MATRIXX ve YewTremenS. Yetkililerin bu 2 çarı araştırmasının sonucunda hilenin kullanıldığını göreceklerini sanıyorum.
Herkeze iyi forumlar.
Yewtremens slotları bile kesemiyor hileyi kapatınca ölüyor
Hile kullandıklarını bende gördüm.Swnin büyük bölümü hile ile kastı zaten bunu herkes biliyor.
Hile kullandıklarını bende gördüm.Swnin büyük bölümü hile ile kastı zaten bunu herkes biliyor.Video kanıt olmadan işlem yapılamaz. Eğer video var ise elinizde
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Videolu kanıtım olsa zaten buraya konu açmazdım. Umrumda da değil doğrusu yetkililere de mesaj attım ister ugrasip takip ederler isterlersede ilgilenmezler sıkıntı yok benim için yani

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...