- Konular
- 5,330
- Çözüm
- 54
- Online süresi
- 1mo 20d
- Reaksiyon Skoru
- 6,396
- Altın Konu
- 425
- Başarım Puanı
- 514
- MmoLira
- -2,509
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Sonuç iyi de dediğim gibi utangaç göremicem yani onu ayrılırsa sınıflar falan.Ben sınıfına giderim utanmam da o utanır.Bir de kız çok başarılı aklı falan dağılmasın diye korkuyom.
Hmm şimdi anladım seni.. Numarasını al okul dışında uygun bir buluşma ayarla illa sınıfına gitmene gerek yok. Yine utanır dersen bu kız ömrünü utanarak geçiremez herhalde, bir yerde sosyalleşmesi gerekiyor.. Başarılı ise de aklını dağıtmak yerine sende ona ayak uydurmaya bakarsın hem bu vesileyle de sende başarını katlamış olursun

- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 17 Gün
- Başarım Puanı
- 25
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
............................
Son düzenleme:
- Konular
- 5,196
- Online süresi
- 6m 18s
- Reaksiyon Skoru
- 1,484
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 6 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 446
- MmoLira
- 9
- DevLira
- 0
Benim olaya benziyor
İlkokulda bi kız vardı seviyodum senin gibi bi gün gittim açıldım çıkmaya başladık. İlkokul son sınıfta ayrıldık şuan tekrar çıkıyoruz 3 ay oldu
Seviyorsan Söylüceksin Utangaç Olma Kız utanır diyede düşünme Kız Seviyorsa Tamam Der Zaten Kolay Gelsin Aşk ACISI Çekmekten iyidir açılmak diye düşünüyorum .
İlkokulda bi kız vardı seviyodum senin gibi bi gün gittim açıldım çıkmaya başladık. İlkokul son sınıfta ayrıldık şuan tekrar çıkıyoruz 3 ay oldu
Seviyorsan Söylüceksin Utangaç Olma Kız utanır diyede düşünme Kız Seviyorsa Tamam Der Zaten Kolay Gelsin Aşk ACISI Çekmekten iyidir açılmak diye düşünüyorum .- Katılım
- 18 Ocak 2014
- Konular
- 547
- Reaksiyon Skoru
- 99
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 5 Ay
- Başarım Puanı
- 140
- MmoLira
- -130
- DevLira
- 0
Benim olaya benziyorİlkokulda bi kız vardı seviyodum senin gibi bi gün gittim açıldım çıkmaya başladık. İlkokul son sınıfta ayrıldık şuan tekrar çıkıyoruz 3 ay oldu
Seviyorsan Söylüceksin Utangaç Olma Kız utanır diyede düşünme Kız Seviyorsa Tamam Der Zaten Kolay Gelsin Aşk ACISI Çekmekten iyidir açılmak diye düşünüyorum .
Pek benzemiyor sanki

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)