noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

AciL..!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan helam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 588
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Sonuç iyi de dediğim gibi utangaç göremicem yani onu ayrılırsa sınıflar falan.Ben sınıfına giderim utanmam da o utanır.Bir de kız çok başarılı aklı falan dağılmasın diye korkuyom.

Hmm şimdi anladım seni.. Numarasını al okul dışında uygun bir buluşma ayarla illa sınıfına gitmene gerek yok. Yine utanır dersen bu kız ömrünü utanarak geçiremez herhalde, bir yerde sosyalleşmesi gerekiyor.. Başarılı ise de aklını dağıtmak yerine sende ona ayak uydurmaya bakarsın hem bu vesileyle de sende başarını katlamış olursun :D

............................

Son düzenleme:
Benim olaya benziyor :) İlkokulda bi kız vardı seviyodum senin gibi bi gün gittim açıldım çıkmaya başladık. İlkokul son sınıfta ayrıldık şuan tekrar çıkıyoruz 3 ay oldu :) Seviyorsan Söylüceksin Utangaç Olma Kız utanır diyede düşünme Kız Seviyorsa Tamam Der Zaten Kolay Gelsin Aşk ACISI Çekmekten iyidir açılmak diye düşünüyorum .

Benim olaya benziyor :) İlkokulda bi kız vardı seviyodum senin gibi bi gün gittim açıldım çıkmaya başladık. İlkokul son sınıfta ayrıldık şuan tekrar çıkıyoruz 3 ay oldu :) Seviyorsan Söylüceksin Utangaç Olma Kız utanır diyede düşünme Kız Seviyorsa Tamam Der Zaten Kolay Gelsin Aşk ACISI Çekmekten iyidir açılmak diye düşünüyorum .

Pek benzemiyor sanki :D

kız için kendini harap etmene değmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri