Kardeş kaynak kodlarını paylaşayım mı?ßyMesMes;17332461' Alıntı:Rica ederimZamanla
![]()
yani yazıyım mı?Kardeş kaynak kodlarını paylaşayım mı?yani yazıyım mı?
Bölümde kimse yazılım ya da coder olmadığı için rabet görmez, direkt hack paylaşırsan daha iyi olur

ßyMesMes;17332909' Alıntı:Bölümde kimse yazılım ya da coder olmadığı için rabet görmez, direkt hack paylaşırsan daha iyi olur![]()
Tamam da bende Crossfire kurulu değil
ve ne zamandır hilelerle uğraşmadığım için kodlar zihnime gelmiyor bunun kodları bende zaten duruyordu o zaman gruba anlatacaktım da neyse
Ah be o zamanlar ne iyiydi ... Benimki açık maviydi ve farenin ortasına basınca çalışıyordu. Tabi tuş seçenekleri arttırılabilir. bi o eklersin iş biter.. 
Tamam da bende Crossfire kurulu değilve ne zamandır hilelerle uğraşmadığım için kodlar zihnime gelmiyor bunun kodları bende zaten duruyordu o zaman gruba anlatacaktım da neyse
Ah be o zamanlar ne iyiydi ... Benimki açık maviydi ve farenin ortasına basınca çalışıyordu. Tabi tuş seçenekleri arttırılabilir. bi o eklersin iş biter..
![]()
X-trap'ı çok geliştirmişler ya VİP hacklar bile kalktı piyasadan, uğraşıyoruz bakalım

ßyMesMes;17333003' Alıntı:X-trap'ı çok geliştirmişler ya VİP hacklar bile kalktı piyasadan, uğraşıyoruz bakalım![]()
Biz de bir hile vardı hatırla mısın?
Şanımız öyle olmuştu zaten onu biz 2 hafta falan kullandıktan sonra foruma koymuştuk 2 gün sona Xtrap yakalamıştı. Allah'ın belası
İşte Xtrap hileleri engellemeye o evrede başladı. Şahsen şuan Xtrapı geçemem o zamanda geçmek zor oluduğu için uğraşmamıştım yabancılar çözüm buldular mı diye baktım onlarda feryat figandı
Flux falan vardı onla mesajlaştım Xtrap iyi geldi işte sen anladın onu öyle falan diyodu .D- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)