mannaxxx 1
mannaxxx
Bvural41 1
Bvural41
Agora Metin2 1
Agora Metin2
berkmenoo 1
berkmenoo
farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

ßyMesMes CrossHair Hack 12.07.2014

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ßyMesMes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ßyMesMes;17332909' Alıntı:
Bölümde kimse yazılım ya da coder olmadığı için rabet görmez, direkt hack paylaşırsan daha iyi olur :D

Tamam da bende Crossfire kurulu değil :D ve ne zamandır hilelerle uğraşmadığım için kodlar zihnime gelmiyor bunun kodları bende zaten duruyordu o zaman gruba anlatacaktım da neyse :D Ah be o zamanlar ne iyiydi ... Benimki açık maviydi ve farenin ortasına basınca çalışıyordu. Tabi tuş seçenekleri arttırılabilir. bi o eklersin iş biter.. :D

Tamam da bende Crossfire kurulu değil :D ve ne zamandır hilelerle uğraşmadığım için kodlar zihnime gelmiyor bunun kodları bende zaten duruyordu o zaman gruba anlatacaktım da neyse :D Ah be o zamanlar ne iyiydi ... Benimki açık maviydi ve farenin ortasına basınca çalışıyordu. Tabi tuş seçenekleri arttırılabilir. bi o eklersin iş biter.. :D

X-trap'ı çok geliştirmişler ya VİP hacklar bile kalktı piyasadan, uğraşıyoruz bakalım :D

ßyMesMes;17333003' Alıntı:
X-trap'ı çok geliştirmişler ya VİP hacklar bile kalktı piyasadan, uğraşıyoruz bakalım :D

Biz de bir hile vardı hatırla mısın? :D Şanımız öyle olmuştu zaten onu biz 2 hafta falan kullandıktan sonra foruma koymuştuk 2 gün sona Xtrap yakalamıştı. Allah'ın belası :D İşte Xtrap hileleri engellemeye o evrede başladı. Şahsen şuan Xtrapı geçemem o zamanda geçmek zor oluduğu için uğraşmamıştım yabancılar çözüm buldular mı diye baktım onlarda feryat figandı :D Flux falan vardı onla mesajlaştım Xtrap iyi geldi işte sen anladın onu öyle falan diyodu .D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri