mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Admİnİm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ZeLZeLe65
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 243
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

@admin;im SOR SÖYLEYİM SEN BİŞİ SORMADINKİ SÖYLEYİM BEN SANA DİYORUM Kİ BEN 1 GÜNLÜK YEDİM HESAP İD ESKİ ŞİFRE HESPİNİ BİLİYORUM MESAJ ATSAN SANA GEREKLİ BİLGİLERİ VEREYİM SANA RESİMDE ATTIK ADMİN BEY BENİ NEDEN MAGDUR EDİYORSUNUZ ANLAMADIM 8 GÜNDÜR KAPALI CARIM SANA RESİMDE ATTIM GİRMİYOR İŞTE CARA BİŞİ YAPIN ACIN ŞU CARI GERCEKDEN BIKDIM @admin;im :(:(:(:(

Moderatör tarafında düzenlendi:
PvY32b.png
[/URL][/IMG @admin; MAİLİME GELEN HESAP İDLERİ CARIM HAYLA KAPALI NASIL ACACAGIZ CARIMI @admin; ??????

Moderatör tarafında düzenlendi:
Benmi Türkçe konuşmuyorum ?

Diyorum ki elym2.com a login olduğunda karşına ely3 serverı seçenreği çıkmıyorsa ely3 teki hesabının şifresi farklıdır o yüzden.

Orada hesap adı ve şifresi aynı olan hesaplarının bulunduğu serverlar çıkar. Koyduğun ekran görüntüsünün bir anlamı yok şifreleri farklı olabilir o maile kayıtlı hesap idlerinin.

ely3 için şifremi unuttum talebi yapıp yeni şifre oluştur kendine o şekilde girersin sorun kalmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri