HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
55 BECLE YUKSEK VRMNIN NE AAKASI VAR SURADA YUKSEK VURMAK ZEKA DEMEKTIK AZ KARISIM KULLANIN :d
Ne boş adamsın sen ya kendine güveniyosan gel videolu ws atalım videoda bile enerji absmış diyonuz nasıl bi kişilksinz siz

Ne boş adamsın sen ya kendine güveniyosan gel videolu ws atalım videoda bile enerji absmış diyonuz nasıl bi kişilksinz siz![]()
len gevsek senle attıgımız vs nın vıdeosunu atsana adamsan cektım dedın yukluom dedın sonra serefı bahane ettın hıyar
O yong suyu dediğin şey ; Hpyi anında 100 dolduruyor şeftalinin kucuğu yani tam senlik
Yöng Suyu Basarak Yendin Ahahahaha Senınde Ne Oldugun Anlasıldı Savları Göstereydin Ya Korkma 16 yasındasın abim bişey yapmazlar hayat oyundan ibaret değil senın ruh sağlıgını bozmus bu oyunbi ergen psikologuna git
![]()
55 BECLE YUKSEK VRMNIN NE AAKASI VAR SURADA YUKSEK VURMAK ZEKA DEMEKTIK AZ KARISIM KULLANIN :d
becle vurmanın ne alakası varsa neden bec getirmeye çalışıyorsun elindeki kılıca ?

len gevsek senle attıgımız vs nın vıdeosunu atsana adamsan cektım dedın yukluom dedın sonra serefı bahane ettın hıyar
sen niye atmadın benle vs nin videosunu çektim dedin atıcm dedin de ?
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)