farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

"Yeni charıma ortak arıyorum"

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan attractive17
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 765
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar

Yaklaşık 1 hafta önce ne yazık ki 47 level karakterimi, ortak ettiğim arkadaşım tarafından çaldırdım. Şimdi yeni bir hesap açarak sıfırdan kasmaya başlıyorum.

Velhasıl, ben çalışan biriyim. Bu sebepten dolayı da karakterimi kolay kolay kasamıyorum. Çalışma saatlerime uymadığı için oyuna çok fazla vakit ayıramıyorum. Bu sebeptendir ki sözüne, dürüstlüğüne güvenilir, adam gibi adam olan ciddi bir ortak arıyorum.

Karaktere her ay düzenli olarak 1200 G1 kredisi ve Gold Premium yüklüyorum. Ortak olmak isteyen arkadaş elini cebine atmayacak kısacası. Aldığım kredileri de dilediği gibi harcamakta özgür olacaktır.

Şu an karakterde premium,dinar ve item hazırdır. 9 level %60'a kadar getirdim 4 günde. Clan kurulu ve KD: 0.98

Ancak ilgilenen arkadaşlara bir şartım söz konusu. Daha önce böyle birşeye başvurmadım fakat son olaydan sonra bunu yapmak zorundayım. Çünkü emek verilmeyen şeye hıyanet etmek çok kolay oluyor.Ve artık karşımdaki insanın ciddiyetine, sözüne güvenmeden bir ortaklığa girmek istemiyorum. Bu yüzden ortak olmak isteyen arkadaşlara şartım, TEK SEFERLİK olmak üzere karaktere 400 G1 kredisi yüklemeleri.

Lütfen yalnızca ciddi teklif verecek arkadaşlar bana ulaşsın.

Facebook'ta Arel Baran Varlıer diye aratarak bana mesaj atabilir ya da ekleyebilirsiniz. Msn isteyen arkadaşlar da özel mesaj atabilirler.

İyi oyunlar dilerim.

Bende 3 seneden sonra tekrar warrock hevesi başladı ama bu sene üniversiteye hazırlık var gerçi pcden uzak değilim warrockta takılabilirim ama eskiden kalma 43 lvl accm var id şifresi elimde oyuna giriş yapabiliyorum ama premium alamıyorum çünkü email adresini unuttum g1 e kayıtlı olduğu mail adresini bulmam lazım eğer yardımcı olursan 43 lvl acc ile ortak oynayabiliriz sanmıyorum bulabileceğimi bayadır denemediğim yol kalmadı bende tekrar bir acc açtım 2 lvl şuanda :D Vakit oldukça hevesimizi alıyoruz işte. Senin accde ortak olabilirim eğer istersen pm at.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri