- Konular
- 7
- Online süresi
- 11m 19s
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 11 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 61
- MmoLira
- 15
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Konum aslında buraya ait mi bilemiyorum, değilse modlar gereken yere taşırlar zaten...
Bir server arıyorum. En az 8gb rami ve .com .org vb uzantısı olan, en az 10 ay açık kalması taahhütlü. Turkmmoda sabit reklam (enson 150tl) alabilecek.
Serverin sahibi bütün serveri bana teslim edecek. Ben serveri yaklaşık 1 haftalık bir sürede editleyeceğim.
Yeni maplar, yeni level sistemi, yeni kasılma ve 90+lar için vs de kazanacakları puanı gösterecek bir script.
Knight metin2 karışımı bir pvp çıkaracağım ortaya. Yalnız serverin sahibi hiçbir şekilde bana karışmayacak, bana emir vermeyecek.
Şuan online olan metin2-free ve dünya çağında ün yapmış world of metin2 gibi pvpler kadar iyi bir filesı olan metin2 yi yaratacağım.
Nesne marketi aktif olacak ve satışların %25ini ben alacağım.
Ben ve server kurucu hariç 4 gm olacak ve asla /nden yazılmayacak.
Kasılma sistemini METİN2 TR nin aynısı yapacağım. Yang ta öyle..
Markette oto pot 150k olacak. Cesaret pelerini 15k. +9 itemler npclerde olmayacak başlangıçta +6kılıç zırh vesaire verilecek.
Beta maplarım: Bir adet sadece +30 ve -50 lerin girebileceği metin mapı. Metinleri kesebilmeleri için öncelikle bütün canavarları kesmeliler ve mapta 15 dakika süre veriyorum, günde bir kere girebilirler.
aynı şekilde +60 - 70ler için.
Ticaret: açık artırma sistemi... Npcye item satabilme. +basmalar npc de olmayacağı için ticareti dönecek.
10 Büyülü metal için oyuncunun 2 görevi tamamlaması gerekiyor. +30dan sonra her iki levelda bir bu görevlerden verilecek ve sadece 5 levelsüre tanınacak.
örn: 30 levelda verilen büyülü metal görevini en geç 35 levelda yapacak, 36 olduğunda iptal edilecek.
Işınlanma yüzüğü olacak, her ışınlanma 5k
tek kolaylık her kutu dolduğunda bir yerine iki statü puanı alacaklar.
Biyolog görevi ödülleri max hp, savunma, saldırı, kılıç, bıçak vb %10 koruma, %10yarı insan olarak değiştirdim
sıralama puanı 100 bin, ve isimleri değişti.
Er, çavuş, yüzbaşı, teğmen, yarbay, general, orgeneral, BAŞKAN vb.
negatifte ise suçlu, hain, casus, korkak vb.
Oyuncu her vs attığında kaybettiği veya kazandığı bir puan var. isminden emin değilim ama şimdilik Avcı Puanı yaptım, duygun öneri olursa değiştiririm. AYnı şekilde sitede görünecek AVCI sıralaması var.
Lonca savaşları standart mapta.
Tutulan balıklardan %20 ihtimalle istiridye.
İstiridyeden %20 ihtimalle inci çıkar.
vesaire vesaire.
filesim bunları kapsıyor.
UYGUN OLAN SERVER SAHİPLERİ VEYA DEDİĞİM GİBİ 8GB RAMLİ BİR SERVER KURABİLECEK VARSA BU HESABIMA MESAJ ATARAK ULAŞSIN.
4GB FALAN SERVER AÇANLAR BOŞUNA KENDİLERİNİ YORMASINLAR BİLE.
FİLES ÖZELLİKLERİ DAHA VAR ANCAK YORULDUM VE UYKUM GELDİ, ULAŞANLARA DAHA DETAYLI BİLGİ VEREBİLİRİM.
FORUM KURALLARINA AYKIRI OLMAYAYIM HADİ
YAŞIM 19
CODERİM
GÜNLÜK 10SAAT HATTA BAZEN 15 SAAT ONLİNEYİM AMA SERVERLA ÇOKTA İLGİLENMEM REKLAM YAPMAM.
Sadece filesi kurar, nesne markette satılanlardan %25 pay alırım, nesne marketin açılması zorunludur, paramı alamadığım an filesim telifli olduğu için mahkemeye veririm. Teşekkürler, iyi günler.
Not: Sadece files i satın almak isteyenler 500tl ye alabilirler. Fİlesi tutupta size upload etmem, serveri bana verirsiniz BEN filesi eklerim serveriniza ve yollarımızı ayırırız. Ancak filesim benim satmadığım bir serverda ortaya çıkar ise vay halinize
Bir server arıyorum. En az 8gb rami ve .com .org vb uzantısı olan, en az 10 ay açık kalması taahhütlü. Turkmmoda sabit reklam (enson 150tl) alabilecek.
Serverin sahibi bütün serveri bana teslim edecek. Ben serveri yaklaşık 1 haftalık bir sürede editleyeceğim.
Yeni maplar, yeni level sistemi, yeni kasılma ve 90+lar için vs de kazanacakları puanı gösterecek bir script.
Knight metin2 karışımı bir pvp çıkaracağım ortaya. Yalnız serverin sahibi hiçbir şekilde bana karışmayacak, bana emir vermeyecek.
Şuan online olan metin2-free ve dünya çağında ün yapmış world of metin2 gibi pvpler kadar iyi bir filesı olan metin2 yi yaratacağım.
Nesne marketi aktif olacak ve satışların %25ini ben alacağım.
Ben ve server kurucu hariç 4 gm olacak ve asla /nden yazılmayacak.
Kasılma sistemini METİN2 TR nin aynısı yapacağım. Yang ta öyle..
Markette oto pot 150k olacak. Cesaret pelerini 15k. +9 itemler npclerde olmayacak başlangıçta +6kılıç zırh vesaire verilecek.
Beta maplarım: Bir adet sadece +30 ve -50 lerin girebileceği metin mapı. Metinleri kesebilmeleri için öncelikle bütün canavarları kesmeliler ve mapta 15 dakika süre veriyorum, günde bir kere girebilirler.
aynı şekilde +60 - 70ler için.
Ticaret: açık artırma sistemi... Npcye item satabilme. +basmalar npc de olmayacağı için ticareti dönecek.
10 Büyülü metal için oyuncunun 2 görevi tamamlaması gerekiyor. +30dan sonra her iki levelda bir bu görevlerden verilecek ve sadece 5 levelsüre tanınacak.
örn: 30 levelda verilen büyülü metal görevini en geç 35 levelda yapacak, 36 olduğunda iptal edilecek.
Işınlanma yüzüğü olacak, her ışınlanma 5k
tek kolaylık her kutu dolduğunda bir yerine iki statü puanı alacaklar.
Biyolog görevi ödülleri max hp, savunma, saldırı, kılıç, bıçak vb %10 koruma, %10yarı insan olarak değiştirdim
sıralama puanı 100 bin, ve isimleri değişti.
Er, çavuş, yüzbaşı, teğmen, yarbay, general, orgeneral, BAŞKAN vb.
negatifte ise suçlu, hain, casus, korkak vb.
Oyuncu her vs attığında kaybettiği veya kazandığı bir puan var. isminden emin değilim ama şimdilik Avcı Puanı yaptım, duygun öneri olursa değiştiririm. AYnı şekilde sitede görünecek AVCI sıralaması var.
Lonca savaşları standart mapta.
Tutulan balıklardan %20 ihtimalle istiridye.
İstiridyeden %20 ihtimalle inci çıkar.
vesaire vesaire.
filesim bunları kapsıyor.
UYGUN OLAN SERVER SAHİPLERİ VEYA DEDİĞİM GİBİ 8GB RAMLİ BİR SERVER KURABİLECEK VARSA BU HESABIMA MESAJ ATARAK ULAŞSIN.
4GB FALAN SERVER AÇANLAR BOŞUNA KENDİLERİNİ YORMASINLAR BİLE.
FİLES ÖZELLİKLERİ DAHA VAR ANCAK YORULDUM VE UYKUM GELDİ, ULAŞANLARA DAHA DETAYLI BİLGİ VEREBİLİRİM.
FORUM KURALLARINA AYKIRI OLMAYAYIM HADİ
YAŞIM 19
CODERİM
GÜNLÜK 10SAAT HATTA BAZEN 15 SAAT ONLİNEYİM AMA SERVERLA ÇOKTA İLGİLENMEM REKLAM YAPMAM.
Sadece filesi kurar, nesne markette satılanlardan %25 pay alırım, nesne marketin açılması zorunludur, paramı alamadığım an filesim telifli olduğu için mahkemeye veririm. Teşekkürler, iyi günler.
Not: Sadece files i satın almak isteyenler 500tl ye alabilirler. Fİlesi tutupta size upload etmem, serveri bana verirsiniz BEN filesi eklerim serveriniza ve yollarımızı ayırırız. Ancak filesim benim satmadığım bir serverda ortaya çıkar ise vay halinize

- Konular
- 38
- Reaksiyon Skoru
- 22
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Oldukça kendini beğenmiş birisin okurken benim sana olan tüm güvencim gitti dik kafalı konuşmalar emir vermeler gibi tavırlar sergiliyorsun bu benim hoşuma gitmedi tabiki bu herkes için farklıdır neyse iyi günler
- Konular
- 1,418
- Reaksiyon Skoru
- 242
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 4 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 155
- MmoLira
- -3
- DevLira
- 0
Filesi kurar nesne marketten %25 pay alır,sabit reklamlı olacak 
150 lira sabit reklam veren adam 20 lira filesede verir sen merak etme böle uzun uzunda boşuna yazmışsın

150 lira sabit reklam veren adam 20 lira filesede verir sen merak etme böle uzun uzunda boşuna yazmışsın

- Konular
- 38
- Reaksiyon Skoru
- 22
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Not: Sadece files i satın almak isteyenler 500tl ye alabilirler. Fİlesi tutupta size upload etmem, serveri bana verirsiniz BEN filesi eklerim serveriniza ve yollarımızı ayırırız. Ancak filesim benim satmadığım bir serverda ortaya çıkar ise vay halinize![]()
Buraya çok güldüm
Egosu tavan yapmış 
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)