Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Ben yanımdaki insanlarla övünürüm siz gelmiş burada itemlerinizle övünüyorsunuz. Ayrıca her zaman dediğim gibi bu oyunda kimin ne oldugunu herkes biliyor size cevap yazarak boşa uğraşıyoruz.
İşte biz senin gibi arkamıza 15 kişi alıp artistlik yapmıyoruz

Hala kesemedik diyorsun. ORION kurulu olduğu sırada ben büyük konuştum diyorsun ve sen beni uyarıyorsun "o şekilde düşünmüyorum sana " diye? Öyle olsun. Şu oyunda hidayete bile en son yol veren adam bendim. Bu ne demek biliyor musun? Zoru başardın.
Bu saatten sonra bana 1 adım gelene 1 adım da ben giderim. Ama elalem için bulunduğum loncadan adam çıkaracak kadar ileri gitmem. Bundan sonra en değerli şey kendi keyfim. İnşallah savaş attacağımız günler geldiğinde 20-30 kişi olmayı beklemezsiniz.
Çünkü ben 1 kişi olsam da yine savaşa girerim. Tek amacım skill atmak. Selam verene aleyküm selam. Gerisi umrumda değil.
Bu saatten sonra bana 1 adım gelene 1 adım da ben giderim. Ama elalem için bulunduğum loncadan adam çıkaracak kadar ileri gitmem. Bundan sonra en değerli şey kendi keyfim. İnşallah savaş attacağımız günler geldiğinde 20-30 kişi olmayı beklemezsiniz.
Çünkü ben 1 kişi olsam da yine savaşa girerim. Tek amacım skill atmak. Selam verene aleyküm selam. Gerisi umrumda değil.
Son düzenleme:
Neden eskiler açıldı böyle , zamanında kestik kesildik bunların kavgası ozamanlar yapılmadıda neden şimdi.Kessekte kesilsekte hep dosttuk bozmayın dostlugunuzu.
​Arada eskileri hatırlamak güzel oluyor tabi iyi olarak hatırlansaydı daha hoş olurdu. Benim açımdan sıkıntı yok her şeyin hayırlısı 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)