Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Sen Hala Yaşıyonmu La zortofino :m08:Canısı 20-20 savaşalım dediniz tamam dedik daha sonra lonca başkanınız neden savaşa yanaşmadı? Şimdi dağılmış loncalarla yaptığınız savaşla mı övünüyorsunuz?
Zamanında Ankaya karınca sürüsü dediniz, çok adamları var ondan güçlü gözüküyorlar filan dediniz savaşa yanaşmadınız.
Eski olayları açmaya gerek yok ancak senin gibi bir herif, sığıntı, gereksiz ve işe yaramaz adam buraya gelip birileri sayesinde bir yere gelip ahkam kesiyorsun. Yaptığin çocukluklardan söz bile etmiyorum sanada biraz yüz verince hemen havalanıyorsun seni sevdiğimden değil birilerinin hatrına sana sataşmıyorum bilesin.
Şimdi o savaşları atıp kime gövde gösterisi yapıyorsun? Kimsin birader sen çapın ne ki burda hava atıyorsun. Neden başkanın savaştan filan söz etmezken sen ötüyorsun![]()
Canısı 20-20 savaşalım dediniz tamam dedik daha sonra lonca başkanınız neden savaşa yanaşmadı? Şimdi dağılmış loncalarla yaptığınız savaşla mı övünüyorsunuz?
Zamanında Ankaya karınca sürüsü dediniz, çok adamları var ondan güçlü gözüküyorlar filan dediniz savaşa yanaşmadınız.
Eski olayları açmaya gerek yok ancak senin gibi bir herif, sığıntı, gereksiz ve işe yaramaz adam buraya gelip birileri sayesinde bir yere gelip ahkam kesiyorsun. Yaptığin çocukluklardan söz bile etmiyorum sanada biraz yüz verince hemen havalanıyorsun seni sevdiğimden değil birilerinin hatrına sana sataşmıyorum bilesin.
Şimdi o savaşları atıp kime gövde gösterisi yapıyorsun? Kimsin birader sen çapın ne ki burda hava atıyorsun. Neden başkanın savaştan filan söz etmezken sen ötüyorsun![]()
Ben yanımdaki insanlarla övünürüm siz gelmiş burada itemlerinizle övünüyorsunuz. Ayrıca her zaman dediğim gibi bu oyunda kimin ne oldugunu herkes biliyor size cevap yazarak boşa uğraşıyoruz.
Erdemle benim arkadaşlığım çok eski. Yine ben charı sattığım sırada kırmızılarda sizi biryere toplamış sonra yollarınız ayrılmış. Benim bilmediğim konular. ORION loncasını onunla kurduk. Zaten bu lonca benim için denemeden ibaretti. Açık açık da itiraf ediyorum sizi kesmek için açtım. Yine bir dönem bana bu tarz konuşup üstünlük kuramadığımı söylemen buna sebep oldu.Sen özellikle Erdem bize ters konuşurken oraya gelip laf söyledin bunun sebebi Erdem'le samimiyetin miydi ? Yoksa bize karşı olan öfkenden miydi ? Ben orada sana karşı hiç bir art niyet beslemedim sen onu yazınca ben de karşılık verdim. Charın varken üstünlük kuramadın ''bize'' karşı yine al bakalım bu sefer olacak mı ? Ben eskiden zaten char dizmeye çalışmıyordum burada olan arkadaşlarımla muhabbet etmeye giriyordum Mert Önal vs tanırsın zaten o aralar TR serverında oynuyordum burada muhabbet ediyordum. Sonrasında diğer tarafta hesabımı satıp pvp ile devam ettim adresim burası oldu. Brisbia sonuna denk geldi hesabımı tam anlamıyla rayına oturtmam. Kıssadan hisse sana karşı hiç bir art niyetim yokken sen gelip Erdem'e destek çıkıp bize laf söyledin arkası böyle tamamlandı![]()
ORION'un yarısı tanınmamış insanlardandı ve biz daha size savaş yollamadan kırmızı2 de sizi kestik. Bu 1 değil 2 değil. Sonra charı yine sattım. Sizi kestikten sonra da yanlış konuşmadım. Aramızda problem yoktu.
ORION'u açmadan evvel Yoizhik'i yeni satmıştım. Savaşçımla sana skill attım ve yattın. Boş charla durduğunu bilmiyordum ve aniden "demek öyle" diyerek elemanları toplayıp bana daldın. Şaşırdım baya. Hatta seni ömer zannedip açtım ağzımı yumdum gözümü. Sattığım charı da yanıma çağırıp size direnmeye çalıştık. 2 kişi de ALSANCAK loncasından çağırdım, kesince de size oyunu dar ederim dedim. Orda böyle yaptınız; boyumdan büyük konuştum dediniz. Sonradan öğrendim ki charda sen varmışsın.
O gün anladım ve dün de emin oldum, senin biraz bile rahatın kaçsa nefret kusuyorsun. Erdeme kalk demem gibi, boş charına skill atmam gibi...
ORION amacına ulaştı ve kapattım mevzuyu. Amacım şov olsa savaş da atardım.
Yani bana üstünlük kuramamaktan bahsetme. Ben ORION'u kurduğumda sizinle tartışan elemanları loncamdan atan insanım. O sıralar MrUqurr da vardı sizde hatırlatır sorarsanız.
Ben ne kadar efendi olmaya çalışsam da pire için yorgan yaktınız. Artık naz niyaz çekemem.
Son düzenleme:
yok canım sendeMerak etme senin 7 ceddini gömer öyle ölürüm ben![]()
hey yavrum bi denesene canım benim hadi nolur dene bi 
Zaten o zamanlar aramızda rekabet yoktu. Dostluk ön planda olduğu için gelip kesmek hiç bir şekilde amacım olmadı.
Kırmızı 2 geliyordum ve hep tek başıma oluyordum. Muhabbetimi edip tekrar arkadaşlarımın yanına dönüyordum.
O gün bizi kesemedin zaten kısıtlıydı gücünüz az kişi olduğunuzdan sonrasında büyük konuşup oyunu size dar ederim dedin. O zaman da seni uyardım yanlış yapıyorsun sana karşı böyle düşünmüyorum diye. Zaten devamında sana karşı soru işareti kalmadı aklımda. İyi birisi olarak hafızamdaydın. Sonrasında geri dönmüşsün 1 lvl savaşçı ile sen olduğunu net olarak bilmediğimden loncaya da sordum bilmiyorum dediler. Sonrasında 2-3 gün sonra olması lazım skypeye davet etti Burak ancak müsait olmadığımdan gelemedim. Ardından bravado çıktı zaten ortaya senin olduğunu anladım ve Erdem gelince anlattığın diyalog geçti aramızda. O ana kadar eski Necat vardı yani benim için. O an bize karşı olan öfke diye tabir ettiğim durumdan dolayı bu sözleri sarf ettim ki yanılmamışım sanırım
Kırmızı 2 geliyordum ve hep tek başıma oluyordum. Muhabbetimi edip tekrar arkadaşlarımın yanına dönüyordum.
O gün bizi kesemedin zaten kısıtlıydı gücünüz az kişi olduğunuzdan sonrasında büyük konuşup oyunu size dar ederim dedin. O zaman da seni uyardım yanlış yapıyorsun sana karşı böyle düşünmüyorum diye. Zaten devamında sana karşı soru işareti kalmadı aklımda. İyi birisi olarak hafızamdaydın. Sonrasında geri dönmüşsün 1 lvl savaşçı ile sen olduğunu net olarak bilmediğimden loncaya da sordum bilmiyorum dediler. Sonrasında 2-3 gün sonra olması lazım skypeye davet etti Burak ancak müsait olmadığımdan gelemedim. Ardından bravado çıktı zaten ortaya senin olduğunu anladım ve Erdem gelince anlattığın diyalog geçti aramızda. O ana kadar eski Necat vardı yani benim için. O an bize karşı olan öfke diye tabir ettiğim durumdan dolayı bu sözleri sarf ettim ki yanılmamışım sanırım

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)