HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkdaşlar ben 1 aylık bayi alcaktım arkdaşlar telefonuma kod yolladı onayladım tikceti mi ne atmış sektöre diyo başka biri ödeme bildirimi yapmış benden önce hiçbir şekilde ben böyle bişey yapmadım şimdide bayi mi teslim etmiyor bide üstelik ts3 de banladılar hepsi hırsız arkdaşlar ben onlara güvenerek bu işi yaptim .
Ts3 ipleri 85.111.36.49
ve ts3.nexsunucum.com
Arkdaşlar bunlara göz yummyalaim. Arkdaşlar ben paramı kaptırdım siz kaptırmayin. Metin2 server felanda satiyorlar arkdaşlar ben paramı kaptırdım bu ad*lere inanmayin
metin2 server , ts , bayi , vds vb herşeyde bi sorun çıkartiyorlar benim başıma gelen olay ts3 hazir vds ( bayi ) alırken geldi lütfen bu adilere para kaptırmayin metin2 server alırken burdan almayindikattt
ve ts3.nexsunucum.com
Arkdaşlar bunlara göz yummyalaim. Arkdaşlar ben paramı kaptırdım siz kaptırmayin. Metin2 server felanda satiyorlar arkdaşlar ben paramı kaptırdım bu ad*lere inanmayin
metin2 server , ts , bayi , vds vb herşeyde bi sorun çıkartiyorlar benim başıma gelen olay ts3 hazir vds ( bayi ) alırken geldi lütfen bu adilere para kaptırmayin metin2 server alırken burdan almayindikattt
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)