Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

VaroshMt2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan muco28muco
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 163

metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. kayıt ol ve indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı , Zorluğu , Server Tipi olarak belirlenmiştir. metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. açılış tarihi , bir an önce pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Uzun süredir kaliteli sağlam gm lerin ilgileniceği bi server arıyodum baktım ki böyle olmuyo kendim server acmaya karar verdim.

Server Özelliklerimiz.

Server başlangıç leveli 62, Level sınır 105 dir.

Server orta derecededir. Biraz uğraşmanız gerekebilir

Skiller G Başlar.

Biyolog görevleri tek seferde geçer.

Efsun Oranları Sabit Değildir bunun nedeni zaten aşşağı yukarı herkesin level ve itemleri aynı olucak ws lerde kritik vuran değilde efsunu daha iyi olan kazansın diye yaptık sabit de herkeste aynı efsun herkes standart tabi benim görüşüm bu benim gibi düşünüyorsanız sizde bu server tam sizlik.

75 Level ve üstü metinlerden ruh taşı atar. Muho Çelik gibi itemleri metinlerden yada slotlardan düşürmeniz gerekir.

F8' de sabit efsun botu.

Oyunda hile ve küfür kesinlikle yasaktır. Ticket sisteminden bize bildirebilirsiniz.

Daha fazlası oyunun içinde arkadaşlar buyrun gelin sizin için uğraştık.

Sorunsuz npc ler ve oyun içi tecrübeli gm ler.

Bundan 3 4 sene önce bir varoshmt2 daha kurmuştum o zaman çok tutmuştu saldırı aldık ve kapandı eğer o zamandan hatırlayan oynayan vardıysa bu serverda da görmekten mutluluk duyarım

SERVER LİNK: http://www.varoshmt2.tk/

Download LİNK:http://www.dosya.tc/server32/uh0HKY/...sPack.rar.html

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri