SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
Hikaye Ekle

Ely #2 de verilir #3 #4 de alinir icerİ bak.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AnilBaydar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 278

AnilBaydar

Level 1
Üye
Konular
6
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
13 Yıl 1 Ay 7 Gün
Başarım Puanı
25
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

:l04: ÇİFT BETALI SAVAŞCI SET.

ÇİFT OK SAVAŞCI BETA ZIRH.

KRITIKLI RUNİK

GÜÇLÜ KÜPE,BİLEZİK,AYAKKABI,KALKAN,KASK,KOLYE.

+105T VERILIR. YANİ SAVAŞCI SET SATILIR.

+ 10 ADET DEĞİŞTİRME

ELY #3 #4 DE BETA SAĞLAM ITEMLER ALINIR 15 15 15 HP WS. ELY #3 DE SAĞLAM SAVAŞCI , ELY 4 DE FULL ATACK SAV LI NINJA VEYA FULL SAWUNMA SURAYA. CIDDI KİŞİLER İLK ALIRIM WS. ŞEYLERLE UĞRAŞTIRMICAK DELİKANLI ADAMLAR..

DERSENİZKİ ELDEN DEVR ALMAK ISTIYORUM. ANKARA MAMAK ÇEVRESİ ELDEN 110 LW ÇARLA DEVR EDİLİR 90TL YE İNDİRİM YOK. IYI GUNLER IYI FORUMLAR.

Moderatör tarafında düzenlendi:
:l04: ÇİFT BETALI SAVAŞCI SET.

ÇİFT OK SAVAŞCI BETA ZIRH.

KRITIKLI RUNİK

GÜÇLÜ KÜPE,BİLEZİK,AYAKKABI,KALKAN,KASK,KOLYE.

+105T VERILIR. YANİ SAVAŞCI SET SATILIR.

+ 10 ADET DEĞİŞTİRME

ELY #3 #4 DE BETA SAĞLAM ITEMLER ALINIR 15 15 15 HP WS. ELY #3 DE SAĞLAM SAVAŞCI , ELY 4 DE FULL ATACK SAV LI NINJA VEYA FULL SAWUNMA SURAYA. CIDDI KİŞİLER İLK ALIRIM WS. ŞEYLERLE UĞRAŞTIRMICAK DELİKANLI ADAMLAR..

DERSENİZKİ ELDEN DEVR ALMAK ISTIYORUM. ANKARA MAMAK ÇEVRESİ ELDEN 110 LW ÇARLA DEVR EDİLİR 90TL YE İNDİRİM YOK. IYI GUNLER IYI FORUMLAR.

Merhaba Ely#4 Arkadaş T Satıyor Ely#2'de item Almayı Düşünüyor İşinizi Görürse Uygunsa Ö.m At Konuşalım.

Ely4'de 1T karşılığı ely2de kaç t verdiğini söyler misin? Fiyatta anlaşırsak t kasarım sana. :) (1t fiyat almak için yazdım, 1t den fazla kasıp satıcam tabiki)

Arkadaşlar Telefon Numarası Yasakmı Bılmıyorum Ama. Alıcılar Ciddi İse 0543 366 18 39 Mesaj atmanız yeterli. Konuşuruz Iyı Oyunlar

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri